Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ανεξάρτητος υποψήφιος στο Δήμο Τριφυλίας;

Αίσθηση προκάλεσε το χτεσινό μας δημοσίευμα για τις εξελίξεις στο νέο Δήμο Τριφυλίας - καθώς φαίνεται ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου υπάρχει ενδεχόμενο καθόδου ανεξάρτητου υποψηφίου και συνδυασμού, στηριζόμενου από τους νυν δημάρχους της περιοχής. Μάλιστα στη συνάντηση που έγινε προχτές στα Φιλιατρά για τις εξελίξεις γύρω από τον καλλικρατικό Δήμο Τριφυλίας, συμμετείχαν οι 4 από τους 5 δημάρχους των δήμων που τον συναποτελούν.
Η κίνηση αυτή των δημάρχων στοχεύει στην αναζήτηση ανεξάρτητου προσώπου που θα τύχει κοινής υποστήριξης και θα καταφέρει να συσπειρώσει τις τοπικές κοινωνίες. Κάτι που αναδεικνύει αυτό που ήδη έχουμε επισημάνει ότι αναφέρθηκε στη συνάντηση τους - και το οποίο αποτελεί μάλλον κοινή διαπίστωση των 4 δημάρχων: ότι από τα υπάρχοντα πρόσωπα που έχουν ακουστεί ως υποψήφιοι από τα δύο μεγάλα κόμματα, δεν θεωρούν πως κάποιο συγκεντρώνει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να πάει μπροστά την περιοχή.
 Καθώς δε η συγκεκριμένη συνάντηση αυτή ήταν “πολύχρωμη“, φαίνεται ότι οι δήμαρχοι κινούνται πέρα από τους κομματικούς σχεδιασμούς. Η κατάσταση αυτή σίγουρα δημιουργεί νέα δεδομένα για όσους ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να θέσουν υποψηφιό-τητα στο Δήμο Τριφυλίας μέσα από κομματικές στηρίξεις, καθώς θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τις θέσεις τους. Οπως και να έχει, ακόμη και μέσα σε αυτή την εβδομάδα ίσως να έχουμε περισσότερες εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα