Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Δ. Δράκος

Απέφυγε να μιλήσει για Μανώλη και Τατούλη
Δε θέλησε να σχολιάσει τα όσα έχουν αναφέρει τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Μανώλης και ο συνυποψήφιός του Πέτρος Τατούλης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Εκτός γραμμής», στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΘΗΝΑ 9,84» και τον Α. Μόσχοβα.
Για τον κ. Τατούλη, ο κ. Δράκος είπε ότι δεν επιθυμεί να σχολιάσει κάτι και τιμά όλους τους συνυποψηφίους του.
Ίδια στάση τήρησε και σε ερώτηση για πικρία που δείχνει ο κ. Μανώλης που δεν επιλέχθηκε από τη Ν.Δ. ως υποψήφιος: «Δε θέλω να σχολιάσω. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Γίνονται διάφορες αναλύσεις επί του ζητήματος. Με ιδιαίτερη έμφαση, όμως, θέλω να επισημάνω ότι σέβομαι απολύτως την αγωνιστική διαδρομή, συνδικαλιστική και πολιτική παρουσία του Γιάννη Μανώλη, και πιστεύω ότι είναι ένας δημόσιος άντρας που τοποθετείται πάντα με παρρησία», ανέφερε ο κ. Δράκος.

Όσο για το αν προεκλογικά θα προσπαθήσει να δείξει ότι ο συνυποψήφιός του κ. Τατούλης συμπλέει με κυβερνητικές επιλογές, απάντησε: «Η προεκλογική περίοδος δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Αυτό που πιθανότατα θα αναδείξει και αυτή τη διάσταση, αλλά και τη διαφορά μας με άλλες παρατάξεις, είναι ότι εμείς θα αναλύσουμε πλήρως το πολιτικό σκηνικό, αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας. Θα πούμε ξεκάθαρα τις πολιτικές μας θέσεις για τα μεγάλα οικονομικά, αναπτυξιακά και πολιτικά ζητήματα της Πελοποννήσου. Θα αναλύσουμε το μέγα θέμα της περιφερειακής δημοκρατίας στην Ελλάδα και το μέγα ζήτημα της αυτοδιοικητικής δομής».

1 σχόλιο:

  1. Γάτα ο Δράκος!
    Πως έγινε και έφαγε τον Μανώλη;
    Αν, μάλιστα του κάτσει και δεν υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ τον Τατούλη, θα αποδειχθεί ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα