Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Υποψήφιοι για διαγραφή Γιάννης Λαμπρόπουλος και Ελσα Παπαδημητρίου

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΤΑ ΝΕΑ” ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟ
Οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Ελσα Παπαδημητρίου είναι, σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα“,  2 από τους 5 βουλευτές που ενδέχεται να δουν την πόρτα της εξόδου από τη Ρηγίλλης, επειδή θα ακολουθήσουν το δρόμο της Ντόρας Μπακογιάννη. Οι δυο Πελοποννήσιοι βουλευτές, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των “Νέων“, χαρακτηρίζονται “ύποπτοι“ επειδή αμφισβητούν την ορθότητα της επιλογής να στηριχτεί από τη Νέα Δημοκρατία ο Δημήτρης Δράκος ως υποψήφιος περιφερειάρχης. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Τα Νέα“ αναφέρει: «Δίπλα στην τριάδα που ακολούθησε τη διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη Ρηγίλλης εκτιμούν ότι μπορεί προσεχώς να βρεθούν τουλάχιστον 5 ακόμη  βουλευτές, που έχουν εκφράσει δημόσια ενστάσεις για τις επιλογές υποψήφιων περιφερειαρχών.
Ελσα Παπαδημητρίου Θεωρείται εκ των “βασικών υπόπτων“ για έξοδο από τη Ν.Δ., όχι μόνον επειδή είναι στενή φίλη της κ. Μπακογιάννη ή βρίσκεται διαχρονικά στο περιβάλλον της οικογενείας Μητσοτάκη. Η βουλευτής Αργολίδας αποφεύγει να στηρίξει ενεργά τον Δημ. Δράκο για την κρίσιμη Περιφέρεια Πελοποννήσου, επικαλούμενη και την προσωπική φιλία της με τον έτερο υποψήφιο Πέτρο Τατούλη, και η στάση της έχει ανοίξει πληγές κι έχει εντείνει την καχυποψία της Ρηγίλλης.
Γιάννης Λαμπρόπουλος Στις σχέσεις του πρώην υφυπουργού με τη Ρηγίλλης επικρατεί χαμηλό βαρομετρικό. Ο επί χρόνια βασικός εσωκομματικός αντίπαλος του κ. Σαμαρά στη Μεσσηνία, επίσης διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Π. Τατούλη και αμφισβητεί την ορθότητα της επιλογής του κ. Δράκου. Τους τελευταίους μήνες ακολουθεί το δρόμο της σιωπής, αλλά στη Ρηγίλλης ουδείς γνωρίζει εάν η σιωπή θα διαρκέσει».

1 σχόλιο:

  1. Κουλουβάχατα!
    Με απειλές και διαγραφές, θα βρεις λύση;
    Ένα καλό ερώτημα για τον κο Σαμαρά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα