Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Αιμοδοσία: Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε συνεργασία με την “COSTA NAVARINO”....


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

6η Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων
Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας
Γενικό Νοσοκομείο – Κ. Υ. Κυπαρισσίας
Κυπαρισσία 10-9-2010

Γραφείο Διοικητή Αρ. Πρωτ :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε συνεργασία με την “COSTA NAVARINO” και τους εργαζομένους στο “Navarino Dunes”, διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι στην “COSTA NAVARINO”, προχώρησαν στην δημιουργία “Τράπεζας Αίματος” προκειμένου να καλυφθούν τυχόν μελλοντικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας καθώς και του προσωπικού και των οικογενειών τους.Κλιμάκιο του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας επισκέφθηκε από τις 10:00 έως 21:00 τις εγκαταστάσεις της “COSTA NAVARINO”. Επειδή η ανταπόκριση των εργαζομένων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αιφνιδίασε ευχάριστα όλους μας ορίσαμε νέα εθελοντική αιμοδοσία στο ξεκίνημα της επόμενης τουριστικής περιόδου.
Ευχόμαστε η πρωτοβουλία των εργαζομένων και της Διοίκησης της “Costa Navarino” να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες κοινωνικές ομάδες και άτομα. Το πρόβλημα της έλλειψης αίματος έχει δραματικές διαστάσεις στην πατρίδα μας και μόνο η εθελοντική αιμοδοσία όλων μας μπορεί να βοηθήσει στην επίλυσή του.

Ο Διοικητής

Πάνος Ι. Μπόζος

κοιν.:
Εφημερίδα Ελευθερία Καλαμάτας
Εφημερίδα Θάρρος Καλαμάτας
Εφημερίδα Φωνή Καλαμάτας
Διαδίκτυο

Καλαντζάκου 13 Κυπαρισσία ΤΚ 24500 Τηλ.2761024270 ΦΑΞ 2761062209


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα