Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Θέμα ηγεσίας θέτει στο ΠΑΣΟΚ ο Πάγκαλος


Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει ο Θ. Πάγκαλος στη συνέντευξή του στον Α. Σρόιτερ και στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha, αποσπάσματα της οποίας μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του ίδιου σταθμού. O κ. Πάγκαλος άσκησε σκληρή κριτική για μία ακόμη φορά στον ΣΥΡΙΖΑ , ενώ επέμεινε και στη θέση του «μαζί τα φάγαμε».
«Μπορεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ- και εγώ τάσσομαι υπέρ ενός συστατικού συνεδρίου - να αποφασίσει ότι σε αυτή την καινούρια κατάσταση δεν ταιριάζει ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος δεν είναι κανένα τζόβενο, πρέπει να’ναι ένας τριαντάρης».
Ο πρώην αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου άφησε υπονοούμενα για τον κ. Βενιζέλο ότι βρισκόταν πίσω από τις κινήσεις αμφισβήτησης της ηγεσίας του Γ. Παπανδρέου, τον καιρό που ήταν πρωθυπουργός. «Εγώ πιστεύω ότι ήταν συνεργάτης του κ. Παπανδρέου όπως λέει, δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω… οι βουλευτές του όμως ανέτρεψαν τον κ. Παπανδρέου. Δεν μπορούσε να τους ελέγξει; Τους έβαζε να κάνουν άλλα απ’ όσα έλεγε ο ίδιος; Όλα είναι προς ερμηνεία» διερωτήθηκε με «νόημα».
Για μία ακόμα φορά άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα στον κ. Στρατούλη, τον οποίο χαρακτήρισε… «αστείο», και υποστήριξε ότι στο συγκεκριμένο κόμμα «έχουν στο νου τους να κάνουν ένοπλη επανάσταση».
«Γιατί όταν ασκεί βία η Χρυσή Αυγή είναι καταδικαστέα και όταν ασκεί βία ο ΣΥΡΙΖΑ όχι;» διερωτήθηκε επίσης , ισχυρίσθηκε ότι η διαφορά των δύο κομμάτων βρίσκεται στο στυλ και μόνο, ενώ χαρακτήρισε «ακραίο» και «περιθωριακό» κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Πάγκαλος επέμεινε ότι με την φράση «μαζί τα φάγαμε» περιέγραψε την πραγματικότητα και παραδέχθηκε πως και ο ίδιος δεν έπαιρνε πάντοτε απόδειξη από όποιον συναλλασσόταν μαζί του.

1 σχόλιο:

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα