Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ικανοποίηση Νίκα για τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για την «Ολυμπία Οδό»

Με την προϋπόθεση να γίνει πράξη η ολοκλήρωσή της μέχρι την Τσακώνα
Του Αντώνη Πετρόγιαννη
Ικανοποίηση, χωρίς η Μεσσηνία να παρεκκλίνει από το στόχο της για πλήρη, σύγχρονο και ασφαλή αυτοκινητόδρομο από την Πάτρα μέχρι την Τσακώνα, εξέφρασε ο δήμαρχος μετά τη δέσμευση εκ μέρους του υπουργού Υποδομών για την ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού, του έτερου μεγάλου οδικού άξονα της Πελοποννήσου μετά τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης - Καλαμάτας.
Ως γνωστόν, την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο υπουργείο Υποδομών και μετά το πέρας της εκδόθηκε από το υπουργείο η ακόλουθη ανακοίνωση: «Είναι πολιτική απόφαση της κυβέρνησης, όλα τα έργα που εξαιρέθηκαν λόγω σύντμησης, να πραγματοποιηθούν. Όχι ότι κάνουμε χάρη σε κανέναν, αλλά γιατί οι υποδομές στις μεταφορές είναι αναγκαία προϋπόθεση παντού για να ξαναξεκινήσει η χώρα.
Ξεκινά, λοιπόν, ο δρόμος Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα τους επόμενους μήνες και θα ολοκληρωθεί ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση της κατασκευής της υπόλοιπης Ολυμπίας Οδού, δηλαδή Κόρινθος-Πάτρα, μιας σύμβασης, η οποία σε λίγες μέρες θα κατατεθεί στη Βουλή για ψήφιση».
Από την πλευρά τους, πάντως, οι βουλευτές Μεσσηνίας Ι. Λαμπρόπουλος και Θαν. Πετράκος εξέφρασαν μεγαλύτερο σκεπτικισμό για τις κυβερνητικές ανακοινώσεις και δήλωσαν ότι θα περιμένουν απτές αποδείξεις ότι η Ολυμπία Οδός θα ολοκληρωθεί στο σύνολό της.
tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα