Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Απόστολος Κακλαμάνης: «Έξι-επτά οικογένειες χειραγωγούν πολιτική και λαό»

«Η ψήφος εμπιστοσύνης που θα δώσουμε απόψε στην κυβέρνηση δεν είναι λευκή επιταγή» 
ξεκαθαρίζει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης και τονίζει πως «η μόνη εθνική θέση είναι ότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλες θυσίες».

Μιλώντας στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» ο Απόστολος Κακλαμάνης ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση για «επίδειξη δύναμης» στο θέμα της ΕΡΤ. «Δεν συμφωνώ γενικώς με επιχειρήσεις επίδειξης δύναμης όπως στην ΕΡΤ. Κινδυνεύουν να προκληθούν αντιδράσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μη ελεγχόμενες καταστάσεις» αναφέρει και καταλογίζει «επιπόλαιες κινήσεις» στον τον υπουργό Παιδείας «που μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για μια γενικότερη έκρηξη με αφετηρία των «εύφλεκτο» χώρο της εκπαίδευσης.
Μιλώντας για τη δολοφονία τόσο του Π. Φύσσα όσο και των νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής, Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη, τις χαρακτηρίζει «άνανδρες» και υποστηρίζει πως πρόκειται για «την τραγική κατάληξη μιας κλιμακούμενης βίας από το θέρος του 2010».
Σημειώνει επίσης πως καταψήφισε τη «διάταξη σκάνδαλο επέκτασης της επί 25ετίας αντισυνταγματικής προσωρινότητας των αδειών των τηλεοπτικών καναλιών», καθώς αυτό θα σήμαινε εκμετάλλευση «από τους συνασπισμένους, ήδη 6-7 γνωστούς επιχειρηματίες και την πλήρη χειραγώγηση της πολιτικής και του λαού – πελάτη των καναπέδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα