Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Πάτρα: Ακρωτηριάστηκε εργαζόμενος του Δήμου – Έσκασε σακούλα με εκρηκτικά στα χέρια του (video)

Στο αριστερό του χέρι ακρωτηριάστηκε ένας 52χρονος υπάλληλος του δήμου Πατρέων, όταν εξερράγη στα χέρια του, το μεσημέρι της Τρίτης, συσκευασία που μετέφερε από τα δικαστήρια της πόλης.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το patrastimes.gr, ο υπάλληλος στην καθαριότητα του Δήμου, είχε μαζέψει σακούλες απορριμμάτων από το Πρωτοδικείο Πατρών και την στιγμή που τις μετέφερε, εξερράγη, για άγνωστη ακόμα αιτία, μία από αυτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes, μέσα στη σακούλα υπήρχαν σφαίρες και κατασχεμένα όπλα και κάποια εκρηκτική ύλη –πιθανόν δυναμίτιδα- η οποία έσκασε και τραυμάτισε σοβαρά τον εργαζόμενο.
Ο υπάλληλος διακομίσθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, τραυματισμένος σοβαρά στο αριστερό του χέρι και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, για να διαπιστωθεί πώς ακριβώς προκλήθηκε η έκρηξη.
Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα η διαδικασία της παραλαβής και καταστροφής κατασχεμένων υλικών από τα Δικαστήρια (όπλα, σφαίρες, φυσίγγια, δυναμίτες) γινόταν από την αρμόδια στρατιωτική υπηρεσία, ενώ άγνωστο παραμένει κατά πόσο αυτοί που έδωσαν την εντολή για μεταφορά των υλικών, γνώριζαν τι περιέχουν τα κουτιά και οι σακούλες. cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα