Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Μεσσηνία: Πού θα ψηφίσουν στις εκλογές της ΝΔ

Τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών στις κατά τόπους ΝΟΔΕ και τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, μεθαύριο Κυριακή 13 Μαΐου, αναλύει με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στη Μεσσηνία, σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται στην ιστοσελίδα, η ψηφοφορία στον Δήμο Καλαμάτας θα γίνει στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου στην Καλαμάτα. Στους υπόλοιπους δήμους θα γίνει στα κατά τόπους Δημαρχεία: Καρδαμύλης (Δήμος Δυτικής Μάνης), Μεσσήνης (Δήμος Μεσσήνης), Μελιγαλά (Δήμος Οιχαλίας), Πύλου (Πύλου-Νέστορος) και Κυπαρισσίας (Δήμος Τριφυλίας).
Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα διαρκέσει έως τις 7 το απόγευμα, ενώ ο

κάθε ψηφοφόρος μπορεί να ψηφίσει μόνο στο εκλογικό τμήμα της Τοπικής στην οποία είναι εγγεγραμμένος. Είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδειας οδήγησης, όχι όμως και η επίδειξη κάρτας μέλους.
Τέλος, σύμφωνα με την ενημέρωση από την ιστοσελίδα της Ν.Δ. απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει κάποιος να ψηφίσει είναι να έχει εξοφλήσει, μέχρι τις 5 Μαΐου, την οικονομική συνδρομή του 2018. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα