Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τραγικός θάνατος για τουρίστα στην Τουρκία: Έπεσε από αεροπλάνο μέσα σε αεροδρόμιο


Κατά πληροφορίες το πλήρωμα είχε επιχειρήσει να τον απομακρύνει γιατί θεωρήθηκε επικίνδυνος για την ασφάλεια της πτήσης
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 30χρονος Βρετανός τουρίστας στο αεροδρόμιο Νταλαμάν της νοτιοδυτικής Τουρκίας όταν έπεσε στο κενό από έξοδο αεροπλάνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες πριν να πέσει από ύψος 15 μέτρων, ο 30χρονος άνδρας είχε τσακωθεί με το πλήρωμα του αεροσκάφους το οποίο επιχείρησε να τον απομακρύνει.
Άγνωστο πώς ο άνδρας αφού βρέθηκε σε μια έξοδο του αεροσκάφους, έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα και τελικά να χάσει τη ζωή του παρά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet ο άτυχος Βρετανός επιβιβάστηκε σε αεροσκάφος λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης και μετά από διαμάχη που είχε με το πλήρωμα, του ειπώθηκε ότι έπρεπε να αποχωρήσει ως επικίνδυνος για την ασφάλεια της πτήσης.
Βρετανικά μέσα μεταδίδουν ότι ο 30χρονος βρισκόταν σε λίστα αναμονής για τρεις ημέρες επειδή είχε χάσει το εισιτήριό του.
Οι τουρκικές αρχές, πάντως, αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως αυτοκτονία.
Το αεροδρόμιο του Νταλαμάν είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα στην Τουρκία με περίπου 4 εκατ. επιβάτες κάθε χρόνο καθώς εξυπηρετεί καλοκαιρινούς προορισμούς όπως η Μαρμαρίδα.
ΠΗΓΉ:.protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα