Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Μύκονος: Mε ταπετσαρία για κάλυψη – απόκρυψη έντυσαν τα κοντέινερ των εργαζόμενων

Δεν χρειάζεται να τους βρεις σπίτι εάν καμουφλάρεις τα κοντέινερ

Η καλοκαιρινή σεζόν έχει ξεκινήσει με τα μπούνια για το νησί των ανέμων και οι μαγαζάτορες του κυκλαδίτικου Μονακό έχουν ήδη κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να κρατήσουν μακριά την πλέμπα από τη νησάρα τους. 
Είναι ήδη γνωστές οι φασούλες με τις τιμές του τηγανιτού αυγού να αγγίζουν τα 10 ευρώ, του μπουκαλιού νερού να αγγίζουν τα 7 ευρώ και για όλα τα υπόλοιπα, με τις τιμές να αγγίζουν τριψήφιους, τετραψήφιους και πενταψήφιους αριθμούς.
Εκτός από όλα αυτά, τώρα έρχεται για άλλη μια φορά μια εικόνα από τις ειδυλλιακές συνθήκες στις οποίες ζουν και εργάζονται όλοι όσοι έπεσαν στην ανάγκη της εποχιακής εργασίας στη Μύκονο.
Η Αθάνατη Ελληνική Επιχειρηματικότητα ανοίγει νέους δρόμους πρωτοπορίας με τη χρήση ταπετσαρίας σε κοντέινερ, ώστε τα λυόμενα να μοιάζουν με παραδοσιακά πετρόχτιστα.
Είναι ήδη γνωστή η μέθοδος κατά την οποία τα πανάκριβα beach bar, ξενοδοχεία και εστιατόρια φέρνουν κοντέινερ στο νησί προκειμένου να στοιβάζονται οι εργαζόμενοι με το μικρότερο δυνατό κόστος, από τη στιγμή που τα περισσότερα δωμάτια στη Μύκονο ενοικιάζονται σε αστρονομικές τιμές μέσω airbnb. 
Μάλιστα αυτή η έλλειψη δωματίων που προκύπτει από την ακόρεστη δίψα για κέρδος, είχε δημιουργήσει πρόβλημα στην τοπική κοινότητα, αφού οι δάσκαλοι δεν μπορούσαν να βρουν στέγη σε φυσιολογικό ενοίκιο.
Αυτό που αποτελεί, όμως, νέα εξέλιξη, είναι αυτό το δείγμα ελληνικής επιχειρηματικότητας, όπου τα μεταλλικά κοντέινερ ντύνονται με ταπετσαρία που προσομοιάζει πετρόχτιστο τοίχο, ώστε οι πολεοδομικές υπηρεσίες και οι Αρχές να μην εντοπίζουν εύκολα τις παράνομες λυόμενες κατασκευές.
Μέχρι τώρα το κόλπο φαίνεται ότι λειτουργεί υπέροχα. Όπως βλέπουμε στην εικόνα, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να αντιληφθεί ότι αυτό το κοντέινερ δεν αποτελεί ένα παραδοσιακό, καθ’ όλα νόμιμο κτίσμα στο οποίο διαμένουν σε άριστες συνθήκες και σε ιδανικές θερμοκρασίες οι σερβιτόροι της επιχείρησης:

Προτείνουμε μάλιστα την άμεση επέμβαση της Εφορίας Νεώτερων Μνημείων, ώστε να κριθούν προστατευόμενα και διατηρητέα αυτά τα κτίρια που μαρτυρούν την πλούσια ιστορία και εφευρετικότητα της Αθάνατης Ελληνικής Επιχειρηματικότητας.
Πηγή: econom365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα