Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Συνάντηση μαθητών της Γ’ Λυκείου της Κυπαρισσίας 23 χρόνια μετά!

Είκοσι τρία ολόκληρα χρόνια μετά, συναντήθηκαν - για πρώτη φορά μετά την αποφοίτησής τους - μαθητές της Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας το βράδυ της Κυριακής! Χαρά, ενθουσιασμός, συγκίνηση κυριάρχησαν! 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο χώρο της επιχείρησης εστίασης που διατηρεί στην Κυπαρισσία, ο συμμαθητής τους, Κώστας Γκόγκας, στο «Παραμυθάκι». Μνήμες από τη σχολική ζωή και τα μαθητικά τα χρόνια, αναμνήσεις ζωής που όλες και όλοι έχουν φυλαγμένα στην καρδιά τους, βρήκαν τον αυθεντικό τρόπο έκφρασής τους σε μια συνάντηση γεμάτη συναισθήματα! 
Πόσες και πόσες όμορφες στιγμές, ευτράπελα μέσα κι έξω από τη σχολική αίθουσα με καθηγήτριες και καθηγητές, το “Jura fan club” πάνω από τα αποδυτήρια του ΑΟΚ δίπλα στις κερκίδες, λεπτομέρειες από “σκηνικά” της πενταήμερης στην Κέρκυρα και το διαγωνισμό ομορφιάς, ελέχθησαν σε χαλαρή κουβέντα με γέλια και πειράγματα! 
Πρακτικά, αποφάσεις, αφίσες και τα αιτήματα της κατάληψης του σχολείου, όλα τα «ντοκουμέντα» αρχείου των μαθητικών κινητοποιήσεων, στο τραπέζι!
Πλούσιο το δείπνο και πιο πλούσια σε συναισθήματα η όμορφη αυτή πρώτη συνάντηση, το reunion, 23 χρόνια μετά! Η πρωτοβουλία και απόφαση για το reunion ελήφθη στα ξαφνικά, τις προηγούμενες μέρες, από τη σφοδρή επιθυμία συμμαθητριών και συμμαθητών! Κινητοποιήθηκαν όσοι μπορούσαν, ενημερώθηκαν οι περισσότεροι και συμμετείχαν όσοι ήταν εφικτό. Μέσα σε λίγες μέρες, έγινε ό,τι δεν είχε γίνει 23 ολόκληρα χρόνια. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι: Αθανασούλιας Στάθης, Αυγουλέα Κατερίνα, Βλαχούλη Κατερίνα, Γεωργακόπουλος Ανδρέας, Γεωργοπούλου Βάσω, Γιαννόπουλος Γιώργος, Γιαννόπουλος Ηλίας, Γκόγκας Κώστας, Καρατσάμη Κωνσταντίνα, Λαμπροπούλου Αφροδίτη, Μακρυνιώτη Λουϊζα, Μπαράκου Ειρήνη, Παπαδοπούλου Χαρά, Σιακαβάρας Γιώργος, Φλέσσας Νεκτάριος και Φωτεινόπουλος Γιώργος. Όλες και όλοι ήταν συγκινημένοι, το χάρηκαν και συναποφάσισαν να οργανώσουν και προετοιμάσουν τη δεύτερη συνάντηση επανένωσης για το 2019, πολύ πιο έγκαιρα και με ενημέρωση σε όλες τις συμμαθήτριες και όλους τους συμμαθητές τους ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν όσο περισσότεροι.
tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα