Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Δε… «φυτρώνει» ο κώνος στην τρύπα!

Στο χθεσινό φύλλο του «Θ» γράφαμε για τη «λύση»… του κώνου που έδωσε ο Δήμος Τριφυλίας σε τρύπα στο οδόστρωμα της Χριστιανουπόλεως στο εμπορικό κέντρο της Κυπαρισσίας.
«Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά κατά πώς φαίνεται, ούτε και η τελευταία που κάτοικοι και επαγγελματίες της Κυπαρισσίας βλέπουν σε τρύπες που ανοίγουν στο οδόστρωμα η Δημοτική Αρχή Τριφυλίας να βάζει κώνους και μάλιστα ανάποδα και να “τελειώνει” εκεί το πρόβλημα», σημειώναμε και αναφέραμε ότι κάτοικοι και επαγγελματίες, βλέποντας το… χάλι στην οδό Χριστιανουπόλεως, έλεγαν με καυστικό τρόπο: «“Λύση”… του κώνου δια πάσαν “νόσον” επί του οδοστρώματος»!
Κι όμως, ούτε και χθες η Δημοτική Αρχή μερίμνησε για την αποκατάσταση της ζημιάς που έχει προκληθεί στο σημείο.
«Δε… “φυτρώνει” ο κώνος στην τρύπα», τόνιζαν χθες όσοι έβλεπαν τον κώνο μες στη

μέση του δρόμου και αναρωτιούνταν για πόσο ακόμα θα υπάρχει αυτό το… χάλι στη Χριστιανουπόλεως, σημειώνοντας ότι η τρύπα έχει μεγάλο βάθος και, μάλιστα, στο σημείο έχει «κουφώσει» από κάτω ο δρόμος. Ως εκ τούτου, υπάρχει κίνδυνος περνώντας κάποιο βαρύ όχημα να γίνει καθίζηση και να προκληθεί υλική ζημιά στο όχημα ή ακόμα και ατύχημα με τραυματισμό. Του Ηλία Γιαννόπουλου tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα