Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

"Συμβόλαιο θανάτου" για 33χρονη σε πάρκινγκ στην Κηφισιά

Θανάσιμα τραυματισμένη μέσα στο αυτοκίνητό της, στο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην Κηφισιά, βρέθηκε 33χρονη γυναίκα το μεσημέρι της Τετάρτης. H γυναίκα βρισκόταν στη θέση του οδηγού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε δεχθεί αρκετές σφαίρες από καλάσνικοφ καθώς βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αστυνομικοί εντόπισαν περισσότερους από δέκα κάλυκες στο σημείο.
Ο χρόνος της δολοφονίας προσδιορίστηκε για το βράδυ της Τρίτης, που σημαίνει πως είτε οι δράστες την περίμεναν μέσα στο γκαράζ, είτε πρόλαβαν κι εισήλθαν μέσα την ώρα που άνοιγε για να μπει και κατόπιν την εκτέλεσαν.
Σημειώνεται ότι το θύμα φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας, ενώ είχε δεχθεί δολοφονική απόπειρα σε βάρος της τον Οκτώβριο του 2011 στο Γαλάτσι, όταν την

είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια εκείνης της επίθεσης ήταν έγκυος.
Επίσης το 2009 το θύμα είχε συλληφθεί για οπλοκατοχή και σύσταση συμμορίας.
Σημειώνεται ακόμη ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η δολοφονημένη γυναίκα ήταν σύντροφος μπράβου των Νοτίων Προαστίων ο οποίος φερόταν να είναι ύποπτος για τη δολοφονία "νονού της νύχτας" με το προσωνύμιο "Καράφλας" ή "Νταίζη".





Φωτογραφίες: INTIMENEWS - the toc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα