Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Κατσίβελας σε ρόλο εκπροσώπου επικοινωνίας του Τατούλη

Ρόλο εκπροσώπου επικοινωνίας του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, ενεδύθη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, κάτι που πράττει διαρκώς και στο facebook!
«Πλειάδα έργων στο Δήμο Τριφυλίας» ο τίτλος και «λεζάντα»: 
«Δεκάδες έργα κ προμήθειες από την Περιφέρεια Πελοποννήσου κ το Δήμο στην Τριφυλία» στο βίντεο που δημοσίευσε στο facebook ο κ. Κατσίβελας με «ύμνο» στον κ. Τατούλη από την προαναφερθείσα συνεδρίαση.
Μάλιστα, «οργιάζουν» οι φήμες περί ενδεχόμενης υποψηφιότητάς του με τον περιφερειακό συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου του 2019, σε περίπτωση αποχώρησής του από το Δήμο! 
«Οργιάζουσα» φημολογία, η οποία, πάντως, κατά το γράφοντα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δε φαίνεται να έχει ισχυρή βάση στην πραγματικότητα, αλλά κινείται σε επίπεδο φανταστικού – ίσως - σεναρίου.
Ωστόσο, επειδή πολλά έχουν συμβεί σε αντίστοιχες περιόδους προ-εκλογικές, ουδείς – για την ώρα – μπορεί με σιγουριά να αποκλείσει το παραμικρό, όσο φανταστικό αυτό κι αν μοιάζει.Είναι γνωστό ότι οι δύο αυτοδιοικητικοί έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς αμοιβαίας εκτίμησης και στενής συνεργασίας και ότι ο κ. Κατσίβελας είναι απόλυτα ταυτισμένος με την ασκούμενη πολιτική του κ. Τατούλη, αποδεχόμενος και συμφωνώντας πλήρως με κάθε επιλογή του, γεγονός άλλωστε που, όπως επίσης είναι γνωστό, προκάλεσε τη ρήξη των σχέσεών του με τον πρώην πρωθυπουργό και τ. πρόεδρο της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά και την ίδια τη Ν.Δ. και την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.Η απόλυτη ταύτιση του κ. Κατσίβελα με τον κ. Τατούλη έρχεται σε ευθεία αντίθεση με επιλογές, αποφάσεις και την πολιτική Σαμαρά, Μητσοτάκη και Ν.Δ. Και δεν είναι ποτέ δυνατόν ένας «υμνητής» του κ. Τατούλη να θέλει, παράλληλα, να τύχει οιασδήποτε στήριξης (έστω και σιωπηρής) από τη Ν.Δ., τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά, αφού ο κ. Τατούλης είναι ξεκάθαρα και σφοδρά απέναντί τους και, μάλιστα, τους επιτίθεται, κατ’ επανάληψη, με βαρύτατους, απαξιωτικούς έως και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας ο κ. Κατσίβελας προέβη σε απαρίθμηση και παρουσίαση των έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τριφυλία και όποιος τον άκουγε, θα νόμιζε ότι πρόκειται περί «κοσμογονίας». Η ίδια «κοσμογονία» έργων, ωστόσο, είχε αναφερθεί και πριν από τέσσερις περίπου μήνες, στις 9 Αυγούστου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν από κοινού, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Τριφυλίας, η αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα και ο κ. Κατσίβελας!
Τότε, αμφότεροι τόνισαν την εξαιρετική συνεργασία της Περιφερειακής Αρχής και προσωπικά του κ. Τατούλη με τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας, αποτέλεσμα της οποίας είναι αυτή η «κοσμογονία» έργων για την οποία μίλησαν!
Την Παρασκευή ο κ. Κατσίβελας ανέφερε έργα που ήδη έχουν υλοποιηθεί και κάποια επιπλέον που δημοπρατήθηκαν στο μεσοδιάστημα, άλλα που δημοπρατούνται προσεχώς, όπως και άλλα που «θα» μελετηθούν και προωθηθούν για υλοποίηση.
«Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε – και είναι προφανές – το πολύ έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει απ’ την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Δήμο Τριφυλίας και προσωπικά του περιφερειάρχη και το οποίο δεν πρέπει εγώ να το αγνοήσω και να μην ευχαριστήσω προσωπικά για το ενδιαφέρον που έχει», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσίβελας «υμνώντας» τον κ. Τατούλη.
Ο «ύμνος» ευχαριστιών του κ. Κατσίβελα στον κ. Τατούλη έρχεται σε συνέχεια της μετάβασης του κ. Κατσίβελα στην κεντρική διοίκηση της Ν.Δ., στις αρχές Νοεμβρίου, όπου φέρεται να είχε επαφές - συζητήσεις σχετικά με τις δημοτικές εκλογές στην Τριφυλία και κατά τις οποίες να έγινε γνώστης των προθέσεων της Ν.Δ. για το Δήμο Τριφυλίας και τον ίδιο. Το γεγονός αυτό τυγχάνει διαφόρων πολιτικών ερμηνειών με κυριαρχούσα εκείνη που φέρει το δήμαρχο Τριφυλίας να μην έλαβε «χρίσμα» ή «στήριξη» της Ν.Δ., οπότε και – σύμφωνα με την "αυθαίρετη" (;) ερμηνεία που δίδεται ως προς τον «ύμνο» σε Τατούλη – επιχειρεί κι επιδιώκει να βρει «αποκούμπι» πολιτικής στήριξης για ενδεχόμενη εκ νέου υποψηφιότητά του στο Δήμο Τριφυλίας από το λεγόμενο «σύστημα Τατούλη»...
Του Ηλία Γιαννόπουλου
Το Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα