Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Άγνωστος εξαπάτησε ηλικιωμένη χθες το μεσημέρι στην Κυπαρισσία

Ένα νέο «χτύπημα» παραβατικής συμπεριφοράς και μικροεγκληματικότητας ήρθε να προστεθεί χθες στον «κατάλογο» που έχει ανοίξει τις δύο τελευταίες εβδομάδες στην περιοχή της Κυπαρισσίας με εξαπάτηση ηλικιωμένης.
Όπως είπε στο «Θ» συγγενικό πρόσωπό της, η γυναίκα έπεσε θύμα αγνώστου έξω από το σπίτι της γύρω στις 12 το μεσημέρι. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι το σπίτι της γυναίκας είναι λίγα μέτρα από το σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – ΓΕΛ Κυπαρισσίας, όπου υπάρχει σχετική κίνηση.
Άγνωστος άνδρας έπιασε την κουβέντα με τη γυναίκα έξω από το σπίτι της και, αν και η ίδια δεν τον γνώρισε, της είπε ονοματεπώνυμο, ψεύτικο, γνωστού προσώπου της οικογενείας της, ενώ γνώριζε και της ανέφερε πληροφορίες για την οικογένειά της, μέχρι και τα εγγόνια της. Της είπε, λοιπόν, ότι εγγονή της έχει κερδίσει χρηματικό ποσό το οποίο

για να εισπράξει θα έπρεπε να του δώσει κάποια χρήματα. Η ίδια δεν είχε διαθέσιμα χρήματα, ούτε και άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της. Όμως, ο άγνωστος άνδρας κατάφερε και της απέσπασε το κινητό της τηλέφωνο, το σταυρό και το ρολόι που φορούσε. Όταν η γυναίκα του είπε να τηλεφωνήσει στην εγγονή της, εκείνος της είπε να μην πάρει σε εγγονή της που θα μπορούσε να σπεύσει στο σημείο, αλλά σε άλλη που διαμένει εκτός πόλεως. Αφού κατάφερε να της αποσπάσει ό,τι μπόρεσε, ο άγνωστος έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σημειώνεται ότι, όπως διαπιστώθηκε, τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει απόπειρα παραβίασης του σπιτιού της γυναίκας. Παραβιάσεις σπιτιών, αποθηκών και αγροικιών, κλοπές, διαρρήξεις σημειώνονται σχεδόν καθημερινά τον τελευταίο καιρό στην Κυπαρισσία και ευρύτερα την Τριφυλία, με τους κατοίκους να αισθάνονται πως έχουν αφεθεί στο έλεος των κακοποιών και να ζουν με το φόβο. Του Ηλία Γιαννόπουλου tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα