Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζήτησε ο Κούγιας - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται

Αίτημα για την διενέργεια ως ανακριτικής πράξης της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου αφενός των αριθμών κινητής τηλεφωνίας των δύο κατηγορουμένων και του θύματος, κατέθεσε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας στην Ανακρίτρια Ρόδου.
Ο ποινικολόγος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας Τοπαλούδη, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι το τηλεφωνικό απόρρητο αφορά σε:
- εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις, τις ώρες που αυτές οι κλήσεις πραγματοποιήθηκαν
- τις κεραίες που ενεργοποίησαν τόσο οι εν λόγω αριθμοί όσο και οι αριθμοί κινητής τηλεφωνίας, με τους οποίους αυτοί επικοινώνησαν, από την ώρα που σύμφωνα με τις

κάμερες το θύμα συνάντησε τον έναν εκ των δραστών μέχρι και τον χρόνο της συλλήψεώς τους
- τον αριθμό σταθερής τηλεφωνίας της εξοχικής κατοικίας του ενός κατηγορουμένου, όπου οι δράστες βίασαν και κακοποίησαν βάναυσα την αείμνηστη Ελένη Τοπαλούδη.
Σκοπός της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου είναι να εντοπιστούν οι αριθμοί και μέσω αυτών τα πρόσωπα, με τα οποία επικοινώνησαν οι δύο δράστες του εγκλήματος.
Ακόμη, να εντοπιστεί πού βρίσκονταν τα συγκεκριμένα πρόσωπα σε σχέση με τους δράστες από την πρώτη στιγμή που ο ένας εκ των δραστών παρέλαβε την Τοπαλούδη μέχρι τη στιγμή που και οι δύο δράστες την πέταξαν στη θάλασσα, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.
Τέλος, μέσω αυτής της διαδικασίας ζητούμενο είναι να εντοπιστούν τα πρόσωπα, με τα οποία επικοινώνησαν οι δράστες μετά την ολοκλήρωση του εγκλήματος τους αλλά πού βρίσκονταν τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα