Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Ξεχωριστή εμπειρία η βόλτα και τα ψώνια στην Εκπτωτική Βραδιά της Κυπαρισσίας

Ξεχωριστή εμπειρία έζησαν την Παρασκευή κάτοικοι και επισκέπτες της Κυπαρισσίας με την Εκπτωτική Βραδιά του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας.
Τα καταστήματα της πόλης ήταν ανοικτά από το απόγευμα μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα και οι επαγγελματίες υποδέχονταν τον κόσμο με μια ανοιχτή αγκαλιά φιλοξενίας, λαμπερά χαμόγελα, κεράσματα, μεγάλες εκπτώσεις και σούπερ προσφορές σε όλα τα είδη και πολλά όμορφα happenings.
Στόχος, όπως είναι αυτονόητο, δεν ήταν τόσο το κέρδος σε χρήματα και η αύξηση του τζίρου των καταστημάτων και επιχειρήσεων, αλλά η προσέλκυση του ενδιαφέροντος του κόσμου κι ένα έναυσμα, ένα κίνητρο για βραδινή βόλτα στην αγορά της πόλης και, κυρίως, μια συμβολική κίνηση, με ουσιαστικό ωστόσο περιεχόμενο, ως ένα
μεγάλο ευχαριστώ των επαγγελματιών και των καταστημάτων προς τους κατοίκους κι επισκέπτες για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους στην τοπική αγορά. «Μια ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας πραγματοποιήθηκε, η Εκπτωτική Βραδιά της Κυπαρισσίας!
Μία συνεχής προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας ώστε μετά τη Λευκή Νύχτα να αποκτήσουμε και μία δεύτερη δυνατή εκδήλωση μέσα στο καλοκαίρι! Τα εμπορικά καταστήματα της πόλης προσέφεραν πλήθος εκπτώσεων και μεγάλων προσφορών, μια μεγάλη πτώση τιμών.
Η Κυπαρισσία και φέτος τον Αύγουστο δέχθηκε πλήθος κόσμου. Τα καταστήματα προσπάθησαν να καλύψουν τις ανάγκες όλου του πληθυσμού που επισκέφθηκε την πόλη μας. Ευελπιστούμε όλοι να έμειναν ικανοποιημένοι και να δώσουν το μήνυμα τι εστί Κυπαρισσία, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της νοτιοδυτικής Ελλάδας, που επισκεπτόμενος κανείς την πόλη μας μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του και σε ένδυση και σε υπόδηση, σε αξεσουάρ, αλλά και μπορεί να έχει πλούσια γεύματα, να πιει τα ποτά του, να διασκεδάσει, να ψυχαγωγηθεί και να περάσει πολύ όμορφες διακοπές.
Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι η Κυπαρισσία είναι ένας τουριστικός προορισμός καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ευελπιστούμε να έχουμε κίνηση και το Σεπτέμβρη ο οποίος έρχεται.
Επισκεπτόμενος κανείς την πόλη μας μπορεί να δει βουνό, αστικό ιστό αλλά και αμμώδεις παραλίες και να καλύψει όλες τις επιθυμίες που μπορεί να έχει ένας επισκέπτης για τις διακοπές του και να περάσει όμορφα στην πόλη μας. Καλούμε τους καταναλωτές να επισκέπτονται την Κυπαρισσία, σε κάθε δυνατή ευκαιρία που έχουν για εξόρμηση κι εμείς θα είμαστε εδώ για να τους εξυπηρετήσουμε πάντα με χαμόγελο!», τόνισε με έμφαση ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Δημήτρης Τερζής. Ο κόσμος, για μια ακόμη φορά, ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου και έκανε τη βόλτα και τα ψώνια του, ακόμα και αργά το βράδυ, ενώ παράλληλα μικροί και μεγαλύτεροι χάρηκαν την όμορφη και γλυκιά βραδιά του Αυγούστου.  Κόσμος υπήρχε, σχεδόν, παντού σε καταστήματα.
Από το Κάστρο, την κεντρική αγορά, την πλατεία μέχρι την παραλία! Κίνηση, φώτα, μουσικές, ζωή.
Αυτή, άλλωστε, είναι η πόλη που, όπως έχουμε επισημάνει, θέλουν να ζουν οι κάτοικοι και να χαίρονται και οι επισκέπτες.
Μια πόλη με κίνηση, με ρυθμό, με χρώματα, με ζωή. Και αυτή η πόλη αξίζει σε όλους.
Πόλη για να ζεις και να τη ζεις.
Του Ηλία Γιαννόπουλου, tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα