Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

«Ορατότης μηδέν» στον επαρχιακό δρόμο Κυπαρισσία – Ραφτόπουλο

-Ανησυχούν οι ηλικιωμένοι κάτοικοι για ενδεχόμενη διακοπή δρομολογίων του ΚΤΕΛ
Ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς και επικίνδυνη, έχει καταστεί η κυκλοφορία οχημάτων, και δη λεωφορείων, σε επαρχιακούς δρόμους της Τριφυλίας από πολλές και μεγάλες λακκούβες στο οδόστρωμα, καθώς και από τα κλαδιά δέντρων και τα βάτα.
Το πρόβλημα με δρόμους που θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο είναι γνωστό και παρά τις όποιες παρεμβάσεις έχουν γίνει, εξακολουθούν να υπάρχουν προβληματικά σημεία. Το, δε, πρόβλημα με τα δέντρα, που σε ορισμένα σημεία θυμίζουν «ζούγκλα», φέτος είναι ιδιαίτερα έντονο. Ιδίως στον επαρχιακό δρόμο Κυπαρισσίας – Ραφτόπουλου, όπως λένε κάτοικοι των ορεινών κοινοτήτων της Δ.Ε. Τριπύλης, «προχωράς και δε βλέπεις πού πας ή αν έρχεται αμάξι από την άλλη κατεύθυνση. Και αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε πότε από τη μία μεριά του δρόμου, πότε από την άλλη».
Μάλιστα, ηλικιωμένοι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι δεν οδηγούν και για τη μετακίνησή τους χρησιμοποιούν το ΚΤΕΛ, εκφράζουν σοβαρή ανησυχία για ενδεχόμενη διακοπή των

δρομολογίων των λεωφορείων από και προς τις ορεινές κοινότητες της Δ.Ε. Τριπύλης, επειδή ήδη με μεγάλη δυσκολία κυκλοφορούν στον επαρχιακό δρόμο Κυπαρισσία – Ραφτόπουλο τα λεωφορεία.
Δήμος Τριφυλίας και Περιφέρεια Πελοποννήσου πρέπει να μεριμνήσουν για κοπή των κλαδιών δέντρων που «κλείνουν» αυτό τον επαρχιακό δρόμο, καθώς και τους άλλους της περιοχής, για να αρθεί η δυσκολία και επικινδυνότητα κυκλοφορίας οχημάτων και λεωφορείων. Και η μέριμνα πρέπει να είναι άμεση, καθώς ο χειμώνας είναι ακόμη μπροστά.  Του Ηλία Γιαννόπουλου tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα