Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Κυπαρισσία: Καυστικός ο Μερκούρης για τα κολωνάκια που «μπαινοβγαίνουν» στο δρόμο

Καυστικός, για ακόμα μία φορά, ήταν ο δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Μερκούρης, για τα κολωνάκια που «μπαινοβγαίνουν» στον κεντρικότερο δρόμο της Κυπαρισσίας, την Ελ. Βενιζέλου.
Σε προηγούμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, καθώς και σε δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, έχει θέσει το θέμα για το κυκλοφοριακό στην Κυπαρισσία, κάνοντας λόγο για αυθαίρετες αλλαγές και σχολιάζοντας ότι πρέπει να ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία. «Δε γίνεται να “αποφασίζουμε και κάνουμε οποιαδήποτε μεταβολή στο κυκλοφοριακό”. Πρέπει να περάσει απ’ τα αρμόδια όργανα» επισήμανε χαρακτηριστικά σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τονίζοντας: «Επιμένω ότι πρέπει να συνέλθουν και ν’ αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα για να προχωρήσουμε σ’ οποιαδήποτε μεταβολή».
Χθες, στην Οικονομική Επιτροπή, αναφέρθηκε ξανά στο ζήτημα με τα κολωνάκια που είχαν τοποθετηθεί στην οδό Ελ. Βενιζέλου και τα οποία απομακρύνθηκαν και στη θέση τους, στη διπλή γραμμή επί του οδοστρώματος, τοποθετήθηκαν ανακλαστήρες (μάτια

γάτας). «Κολωνάκια μπαίνουν, κολωνάκια βγαίνουν, σήματα μπαίνουν, σήματα βγαίνουν, κλιματιστικά τοποθετούνται, εορταστικό υλικό, γιρλάντες βλέπω να κρεμιούνται, όλα αυτά δεν έχουν έρθει στην Οικονομική Επιτροπή», σημείωσε ο κ. Μερκούρης, συμπληρώνοντας: «Υπήρχαν κωδικοί γι’ αυτά; Δε νομίζω. Δε θέλω ν’ απαξιώνονται τα όργανα»!
Χθες το πρωί συνεργεία εργαζομένων του Δήμου Τριφυλίας ξεκίνησαν να βγάζουν τα κολωνάκια που είχαν τοποθετηθεί από τις αρχές Νοεμβρίου για διαχωρισμό των λωρίδων κυκλοφορίας στην οδό Ελ. Βενιζέλου. Στη συνέχεια τοποθέτησαν ανακλαστήρες στη διπλή διαχωριστική γραμμή. Το απόγευμα, ωστόσο, είχαν απομακρυνθεί και οι ανακλαστήρες…
Τι θα γίνει σήμερα, θα το δούμε!  Του Ηλία Γιαννόπουλου  tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα