Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Χωρίς ορθοπαιδικά υλικά έχει μείνει το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Χωρίς ορθοπαιδικά υλικά έχει μείνει το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, με αποτέλεσμα εδώ και 4 ημέρες να έχουν σταματήσει τα σχετικά χειρουργεία, όπως αναφέρει ο διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής Σωτήρης Νταβέλης.
Πλέον δεν μπορούν να γίνονται ορθοπαιδικές χειρουργικές επεμβάσεις και τα περιστατικά θα πρέπει να διακομίζονται, μας τόνισε, αν και το ζήτημα είχε επισημανθεί εγκαίρως.
Ο ίδιος, όπως μας είπε, από τον Μάρτιο και τον Απρίλιο είχε ζητήσει την αναμόρφωση του προϋπολογισμού ώστε να μπορέσει το νοσοκομείο να προμηθευτεί τα υλικά αυτά, πράγμα που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα, ούτε και στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Ετσι,

υπογράμμισε, δεν μπορεί να δουλέψει η κλινική και αυτό (με την προμήθεια των υλικών) είναι ένα «λάθος» που γίνεται συνέχεια τα τελευταία χρόνια.
Πλέον όλα τα περιστατικά θα πρέπει να διακομίζονται, ενώ το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καλύπτει όλη τη Δυτική Μεσσηνία αλλά και το νότιο κομμάτι της Ηλείας, που πλέον θα πρέπει να απευθυνθούν σε άλλα νοσοκομεία.  Κ.Μπ.  eleftheriaonline


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα