Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Ο Καμμένος είπε ότι δεν έγινε ο διάλογος που δεν διέψευσε ούτε ο Παπαγγελόπουλος, ούτε ο Τσίπρας

Υποστήριξε ότι οι διάλογοί του με τον Σπύρο Παπαχρήστου, τον έναν από τους δύο εγκεφάλους του κυκλώματος που κατέγραψε η ΕΥΠ, οφείλονται σε κοινωνικούς λόγους
Στην έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Πάνος Καμμένος διέψευσε τον διάλογό μεταξύ του ιδίου και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ενώπιον του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κάτι που δεν έχει κάνει ούτε ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, ούτε ο Αλέξης Τσιπρας.
Ο κ. Καμμένος υποστήριξε πλήρως τον πρώην πρωθυπουργό. «Μπορεί με τον Αλέξη Τσίπρα να διαφωνήσαμε για τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά ο Αλέξης υπήρξε ένας θεσμικός πρωθυπουργός που δεν θα επέτρεπε ποτέ να γίνουν τέτοιες συζητήσεις, ούτε να υπάρχει τέτοιο ύφος. Αν ερωτηθεί πιστεύω θα απαντήσει».
Κάλεσε δε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό να τοποθετηθεί επ’ αυτού και να διαψεύσει

τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Παραπολιτικά». Αναφερόμενος δε στον Δημήτρη Παπαγγέλοπουλο σημείωσε: «Ο κ. Παπαγγελόπουλος είναι κατηγορούμενος κα τον σέβομαι. Έχει υποχρέωση να βγει και να ξεκαθαρίσει ότι αυτός ο διάλογος δεν έγινε ποτέ. Και να μας πει πώς γίνεται να υπάρξει συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης με ύποπτους που εξετάζονται;»
Μιλώντας για τους διαλόγους μεταξύ του ίδιου και του δολοφονηθέντα Παπαχρήστου που κατέγραψε η ΕΥΠ είπε πρόκειται για μία κοινωνική σχέση. «Προσπάθησαν να με μπλέξουν λόγω της κουμπαριάς μου με τον δολοφονημένο Σπύρο Παπαχρήστο. Του έχω βαφτίσει το παιδί. Κάποιοι έχουν στήσει διαλόγους στους οποίους δεν έχω καμία εμπλοκή και οποιαδήποτε κοινωνική σχέση είχα που την παραδέχομαι υπήρχε και με τα αφεντικά αυτών που αποκαλύπτουν τους διαλόγους».
Υποστήριξε ότι οι αποκαλύψεις αυτές έχουν στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας. «Έχουν να κάνουν με τα εθνικά συμφέροντα. Δεν είναι τυχαίοι οι Ροζάκηδες και οι Ντόκοι που μιλούν για συνεκμετάλευση. Ούτε ο Κοτζιάς είναι τυχαίος τότε που είπε να μην είμαστε μονοφαγάδες. Το σχέδιο είναι να δωθεί εθνική κυριαρχία».
Υποστήριξε ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ που έχει καταγραφεί από τους κοριούς της ΕΥΠ είναι ο Δημήτρης Καμμένος. «Επιβεβαιώνω ότι υπήρχε αναφορά της ΕΥΠ σε σχέση με εμπλοκή του Δημήτρη Καμμένου για εμπλοκή του στη Βουλή και για μία υπόθεση στο Ιράν. Να προχωρήσει η διερεύνηση, είχα πει. Εξάλλου ο κ. Δημήτρης Καμμένος κινούταν αυτόνομα».
Ολοκλήρωσε λέγοντας ότι αν και έχει φύγει από την πολιτική δεν θα σιωπήσει: «Όποιος τολμήσει να εμπλέξει εμένα και την οικογένειά μου θα τον κυνηγήσω μέχρι τέλους. Και όσοι αναπαράγουν τις ειδήσεις αυτές είναι συνυπεύθυνοι».  protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα