Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα: Δολοφόνησε με 8 σφαίρες τη σύζυγό του μέσα στο μαγαζί του αδερφού της


Νέα υπόθεση γυναικοκτονίας συγκλονίζει τη χώρα. Άντρας δολοφόνησε τη σύζυγό του του μέσα στην ταβέρνα του αδερφού της όπου εργαζόταν στη Λάρισα. Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και έμεναν στην Αθ΄ήνα. Το θύμα δέχτηκε οκτώ πυροβολισμούς, οι πρώτες εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος.

Νέα υπόθεση με θύμα γυναίκα που έχασε τη ζωή της από τον σύζυγό της συγκλονίζει τη χώρα. Άντρας δολοφόνησε τη γυναίκα του μέσα στην ταβέρνα του αδερφού της, όπου εργαζόταν στη Λάρισα. Ο δράστης, που είναι 54 ετών, έχει συλληφθεί, δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της πράξης του. Το τραγικό συμβάν έγινε στις 10:30 το πρωί της Τρίτης (03/08).
Το θύμα, σύμφωνα με το «onlarisσa.gr», ήταν 43 ετών και μητέρα τριών παιδιών, ενώ δέχτηκε οκτώ πυροβολισμούς από τον σύζυγό της, πέφτοντας νεκρή σε ταβέρνα της περιοχής Σωτηρίτσα.
Όπως αναφέρθηκε, η γυναίκα, που έχασε τη ζωή της με αυτό τον τραγικό τρόπο, εργαζόταν στην συγκεκριμένη ταβέρνα ιδιοκτησίας του αδερφού της.
Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και γίνεται προσπάθεια για να συλλέξουν όλες τις πληροφορίες για την αιτία που οδήγησε στη δολοφονία της 43χρονης. Σημειώνεται πως ο δράστης, μετά τη δολοφονία της γυναίκας, παραδόθηκε στην αστυνομία.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του «onlarissa.gr», το ζευγάρι είναι κάτοικοι Αθηνών και βρισκόταν σε διάσταση. Η άτυχη 43χρονη είχε έρθει με τα τρία παιδιά της στην Σωτηρίτσα. προκειμένου να βοηθήσει στην επιχείρηση εστίασης τον αδερφό της που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Πριν από λίγες ημέρες αφίχθη στην περιοχή και ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος και σήκωσε το όπλο εναντίον της, κόβοντας το νήμα της ζωής της.
Καταθέσεις από μάρτυρες της άγριας δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της παίρνουν αυτήν την ώρα οι αστυνομικοί, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Εικόνες από το σημείο της δολοφονίας φιλοξενούν το «larissanet.gr» και το «onlarissa.gr»:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα