Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΑΔΕ: Νέα ψηφιακή υπηρεσία «e-Αίτηση για Τελωνειακές Εργασίες»


Νέα ψηφιακή υπηρεσία εισάγει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), διευκολύνοντας την εμπορευματική κοινότητα, τους τελωνειακούς αντιπροσώπους και κάθε συναλλασσόμενο με τις τελωνειακές υπηρεσίες.

Ταυτόχρονα και η ίδια η ΑΑΔΕ θα βγει ωφελημένη καθώς θα διασφαλίσει ταχύτητα και διαφάνεια στις συναλλαγές, και θα εξοικονομήσει σημαντικό χρόνο και για τις υπηρεσίες της.
Πρόκειται για την e-Αίτηση για Τελωνειακές Εργασίες, μέσω της οποίας η υποβολή και διαχείριση της αίτησης των συναλλασσομένων προς τις τελωνειακές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ, για παροχή εργασιών εκτός ωραρίου λειτουργίας ή/και εκτός τελωνειακού καταστήματος γίνεται αποκλειστικά ψηφιακά.
Η νέα ψηφιακή υπηρεσία της ΑΑΔΕ παρέχει πλέον τη δυνατότητα υποβολής, διαχείρισης και πληρωμής της συγκεκριμένης αίτησης χωρίς φυσική παρουσία.
Μέσω της νέας ψηφιακής υπηρεσίας, διασφαλίζεται η άμεση και ψηφιακή εξυπηρέτηση περισσοτέρων των 80.000 αιτήσεων ετησίως, εξοικονομώντας πόρους για τα τελωνεία και την εμπορευματική κοινότητα, και με απτά οφέλη για τη δημόσια υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα