Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Νέα στοιχεία για τα δύο νεκρά μωρά στην Πάτρα: Tι έδειξε η ιστοπαθολογική εξέταση στο πρώτο παιδί


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο των δύο βρεφών στην Πάτρα, έπειτα από την ιστοπαθολογική εξέταση που έγινε στο πρώτο βρέφος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η ιστοπαθολογική εξέταση που αφορά στο 19 ημερών βρέφος παραδόθηκε ήδη στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών και στον ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροψία - νεκροτομή στις 20 Οκτωβρίου και «φωτογραφίζει» λοίμωξη του αναπνευστικού.
Οι τοξικολογικές εξετάσεις είναι καθαρές, ενώ αναμένεται πλέον ο μοριακός έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει γενετική προδιάθεση.
Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο παιδάκι «έφυγε» από τη ζωή τον Ιούνιο του 2022. Η μητέρα ήταν μόνη της στο σπίτι και βρήκε το μωράκι χωρίς τις αισθήσεις του. Ειδοποίησε ασθενοφόρο και το παιδί έφτασε στο κέντρο υγείας. Εκεί οι γιατροί προχώρησαν σε ΚΑΡΠΑ χωρίς αποτέλεσμα.
Υπενθυμίζεται πως τα τρία τελευταία 24ωρα η κοινή γνώμη παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την υπόθεση μιας νεαρής μητέρας που μέσα σε δυο χρόνια έφερε στη ζωή δυο παιδιά, τα οποία ωστόσο κατέληξαν μετά από λίγους μήνες.
Συγκεκριμένα, τα δυο κοριτσάκια - 20 ημερών και δυο μηνών αντίστοιχα - άφησαν την τελευταία τους πνοή σε διάστημα 15 μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα