Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Στους “8” του Κυπέλλου Μεσσηνίας η Εράνη Φιλιατρών με 4-0 επί του Τέλου Άγρα, ανακοίνωσε Παναγόπουλο

Η Εράνη Φιλιατρών προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Μεσσηνίας, επικρατώντας με 4-0 του Τέλου Άγρα στο εξ αναβολής παιχνίδι της φάσης των “16”, που διεξήχθη στο γήπεδο των Φιλιατρών.
Με σκόρερ τους Σπυρόπουλο, Κόλλια και Μαρτίνι (2), η Εράνη δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο, εξασφαλίζοντας άνετα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Σπυρόπουλος, ο οποίος είχε και δοκάρι, ενώ στο 53’ ο Κόλλιας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ο Μαρτίνι σφράγισε τη νίκη της Εράνης με δύο γκολ στο 77’ και στο 81’.
Αναλυτικά οι συνθέσεις:
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αντωνόπουλος, Καπλάνης, Μπινιώρης, Καρακατσάνης (65’ Τσακωνάκος), Μπουρδέκας, Μιχόπουλος (65’ Χάρμπας), Σπυρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Σαραντόπουλος (75’ Σταθόπουλος), Φλαριώτης (46’ Ράτο), Κόλλιας (65’ Μαρτίνι).
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξανδρόπουλος, Καραχάλιος, Δασκαλάκης, Σεφεράσι, Ανδρώνης, Μαλισόβας, Γεωργιόπουλος, Μπάρκας, Χρονόπουλος (70’ Βελλησάρης), Γαλανόπουλος (70’ Διονυσόπουλος), Τσελάι (46’ Νικολόπουλος).
Θυμίζουμε ότι στους “8” έχουν επίσης προκριθεί οι Πανθουριακός, Ομόνοια, Στενωσιά, Μιλτιάδης, Αστέρας Βαλύρας, Α.Ε. Μάνης και Ακρίτας Κορώνης.
Μεταγραφή Παναγόπουλου
Παράλληλα, η Εράνη ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου μέσου Κώστα Παναγόπουλου. Ο Παναγόπουλος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο αήττητο νταμπλ του Παναρκαδικού την περασμένη σεζόν, ενώ έχει πλούσια εμπειρία από ομάδες της Γ’ Εθνικής και άλλων πρωταθλημάτων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του συλλόγου μας καλωσορίζει στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης τον έμπειρο μέσο Κωνσταντίνο Παναγόπουλο. Ο 31χρονος άσσος έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο ΑΟ Περιστερίου, Κεραυνός Γλυφάδας, ΑΟ Λουτραίου, Ασπρόπυργος και Αήττητος Σπάτων, καθώς και σε συλλόγους της Λακωνίας με τον Αστέρα Βλαχιώτη και τον Πανγυθεατικό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα