Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ (καταγγελία εργαζόμενου στο ΠΑΣΟΚ )ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ
Ν.ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕ ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΚΛΕΓΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΟΛΕΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ,ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ,ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ ,ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ.ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΟΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΟΚΤΩ ΜΗΝΩΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.

.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΛΟΥ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΝΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΟΜΠΟΛΟΙ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΟ 2001 ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΞΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡ/ΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΟΚΤΩ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.

Ο ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

(καταγγελία εργαζόμενου στο ΠΑΣΟΚ )

Αναρτήθηκε από anendotosagonas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα