Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση των Jumbo για τον πατέρα που έκλεψε μαρκαδόρους και του έκαναν μήνυση


Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε στο διαδίκτυο η στάση των καταστημάτων Jumbo απέναντι στον πατέρα που έκλεψε μαρκαδόρους για να τους δώσει στο παιδί του, αφού δεν είχε χρήματα για να τους αγοράσει.
Η έστω και με αναστολή καταδίκη του από το αρμόδιο δικαστήριο προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στο διαδίκτυο & κίνημα μποϊκοτάζ απέναντι στην αλυσίδα. Η απάντηση των Jumbo:
«Αγαπητοί μας φίλοι, διαβάσαμε όλα τα σχόλιά σας και τα δημοσιεύματα που μιλούν για το συμβάν στο κατάστημα Jumbo Βόλου. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω κύριος αφαίρεσε κάποιο προϊόν. Έχει εντοπιστεί επανειλημμένα να αφαιρεί προϊόντα, σε βάθος χρόνου, πράγμα που και ο ίδιος παραδέχτηκε. Δυστυχώς, δεν έχουμε να κάνουμε με μια παρορμητική και αδιέξοδη συμπεριφορά, αλλά με μια εξακολουθητική, συνειδητή πράξη. Ο καθένας θα μπορούσε εύκολα να δικαιολογηθεί μέσα από μια συναισθηματική ιστορία και μια συγγνώμη, που όλους μας φέρνει σε αμηχανία. Όμως, πώς υπερασπίζεται κανείς τα συναισθήματα και την τίμια συμπεριφορά χιλιάδων Ελλήνων που βρίσκονται πιθανόν σε χειρότερο αδιέξοδο, αλλά δεν ψάχνουν αυτή την «εύκολη λύση»;»

arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα