
O Μπάμπης Βωβός σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Αθήνας και ίδρυσε το 1974 την «Μπάμπης Βωβός – Διεθνής Τεχνική («ΜΒΔΤ»).
Η εταιρεία του υπήρξε ηγέτιδα ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και εκμετάλλευσης ακινήτων, με έμφαση στην αγορά ακινήτων γραφείων.
Η ΜΒΔΤ είχε κατασκευάσει περισσότερα από 30 γραφειακά συγκροτήματα, με συνολική έκταση μεγαλύτερη των 500.000 τ.μ.
Η αρχή έγινε με το «Atrina Center» (από τα αρχικά των ονομάτων των παιδιών του Άρη, Τριάδα, Ναταλία) και ακολούθησαν τα «Agora» (1987), «Polis» (1995), και «Monumental Plaza» (1999).
Κοινό όλων των κτηρίων της εταιρείας ήταν η πινακίδα “babis vovos”, με αποτέλεσμα πολλοί να αποκαλούν την Λεωφόρο Κηφισίας και «Βωβούπολη». tharros
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα