Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Ηλιόπουλος για εξαήμερη εργασία: Αγώνας για μείωση των ωρών, η μόνη απάντηση απέναντι στους αδίστακτους πολιτικούς απατεώνες


Κατά του Κωστή Χατζηδάκη και με αναφορά στην 4ήμερα εργασία, στην ανάρτησή του.
Στην εξαήμερη εργασία και κατά του Κωστή Χατζηδάκη αναφέρεται σε νέα του ανάρτηση ο Νάσος Ηλιόπουλος.
«Όταν ψηφιζόταν ο νόμος Χατζηδάκη η κυβέρνηση υποστήριζε ότι δεν φέρνει τα απλήρωτα 10ωρα, αλλά το τετραήμερο. Ακούσαμε μάλιστα επιχειρήματα ότι το κάνει για να βοηθήσει τους εργαζόμενους "να μαζεύουν ελιές". Κάπως έτσι φτάσαμε σήμερα στο 6μερο με την ίδια προπαγάνδα, ίδια τόσο σε μέγεθος όσο και γελοιότητα, να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει 6μερο» σχολιάζει στην ανάρτησή του.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:
Αν δεν το ξέρατε η Ελλάδα έχει τετραήμερη εργασία
Θα δουλεύεις έξι ημέρες αλλά θα είναι σαν να δουλεύεις τέσσερεις. Εδώ βλέπουμε τόσο το μέγεθος όσο και την γελοιότητα της κυβερνητικής προπαγάνδας.
Όταν ψηφιζόταν ο νόμος Χατζηδάκη η κυβέρνηση υποστήριζε ότι δεν φέρνει τα απλήρωτα 10ωρα, αλλά το τετραήμερο. Ακούσαμε μάλιστα επιχειρήματα ότι το κάνει για να βοηθήσει τους εργαζόμενους "να μαζεύουν ελιές".
Κάπως έτσι φτάσαμε σήμερα στο 6μερο με την ίδια προπαγάνδα, ίδια τόσο σε μέγεθος όσο και γελοιότητα, να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει 6μερο.
Η μόνη απάντηση απέναντι στους αδίστακτους πολιτικούς απατεώνες που πουλάνε τρέλα είναι ο αγώνας για μείωση των ωρών εργασίας, την πραγματική αύξηση των μισθών και την καθολική εφαρμογή συλλογικών συμβάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα