Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Εράνη: Νέο απόκτημα ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος


Σε μια σημαντική μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η Εράνη Φιλιατρών με έναν έμπειρο αμυντικό που έχει παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες. 
Ο λόγος για τον Ιωσήφ Λαμπρόπουλο με τον οποίο οι Κυπελλούχοι Μεσσηνίας ήρθαν σε συμφωνία ενισχύοντας τα μετόπισθεν. Ο Αχαιός αμυντικός κουβαλά ένα πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί Αχαϊκή, ΑΕ Πελλάνας, Διαγόρα Βραχνεϊκων, Παναχαϊκή, Τύρναβο, ΠΑΣ Λαμία, Πανηλειακό, Καλλονή, Νίκη Βόλου, Ιωνικό και Φωκικό ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Ηλειακό Λεχαινών.
Η ανακοίνωση της Εράνης για τον Λαμπρόπουλο
Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο ακραίο αμυντικό Ιωσήφ Λαμπρόπουλο.
Από τους ποδοσφαιριστές που περισσεύουν οι συστάσεις, καθώς έχει διαγράψει μία σπουδαία πορεία στα ελληνικά γήπεδα αγωνιζόμενος επί σειρά ετών σε όλες σχεδόν τις εθνικές κατηγορίες.
Ο πολύπειρος άσος που έρχεται να προσθέσει βάθος και εμπειρία στο έμψυχο δυναμικό διαθέτει σπουδαίες παραστάσεις έχοντας φορέσει τις φανέλες της Παναχαϊκής, του Ιωνικού, της Νίκης Βόλου, της ΑΕΛ Καλλονής (με την οποία και πανηγύρισε άνοδο στην Super League!), του Πανηλειακού, της Λαμίας, του Τυρνάβου, του Φωκικού, της Αχαϊκής, του Διαγόρα Βραχνέικων, της ΑΕ Σπάρτης και της Ένωσης Πελλάνας Καστορείου.
Τον καλωσορίζουμε στην Εράνη και τα Φιλιατρά και του ευχόμαστε μια μεστή σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα