Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Εράνη: Δοκιμαστικά μέσα στον Iούλιο, σκέψεις για δεύτερη ομάδα στην Γ’ τοπική – Έρχονται μεταγραφικές ανακοινώσεις

Η Εράνη Φιλιατρών ετοιμάζεται να διοργανώσει δοκιμαστικά ποδοσφαιριστών μέσα στον Ιούλιο, με σκοπό να στελεχώσει κατάλληλα την ομάδα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Τα δοκιμαστικά θα περιλαμβάνουν παίκτες τόσο για τα επίσημα πρωταθλήματα υποδομής όσο και για άλλες κατηγορίες.
Την επίβλεψη των δοκιμαστικών θα έχει ο νέος τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Στουρνάρας, ο οποίος αναμένεται να καταφθάσει στην πόλη από τη Λάρισα τις προσεχείς ημέρες. Ο Στουρνάρας θα αξιολογήσει τους παίκτες και θα επιλέξει εκείνους που θα ενισχύσουν την ομάδα.
Παράλληλα, η Εράνη εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας δεύτερης ομάδας, της Εράνης Β’, η οποία θα συμμετάσχει στη Γ’ κατηγορία Μεσσηνίας. Αυτή η νέα ομάδα θα στελεχωθεί κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα λειτουργήσει ως προθάλαμος για την πρώτη ομάδα. Η πρωτοβουλία αυτή θα δώσει την ευκαιρία στους νεότερους παίκτες να αποκτήσουν αγωνιστική εμπειρία και να εξελιχθούν, ειδικά όσοι δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα ηλικιακά πρωταθλήματα.
Στο μεταξύ, προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Μετά το μπαράζ των ανανεώσεων των υπαρχόντων παικτών, η Εράνη προετοιμάζεται για την ανακοίνωση νέων αποκτημάτων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι “πράσινοι” έχουν ήδη συμφωνήσει με τρεις ποδοσφαιριστές και αναμένεται να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις τις προσεχείς ημέρες.
Άμεσα θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας η οποία τη φετινή σεζόν θα παίξει σε τρεις διοργανώσεις. Tο πρωτάθλημα και το Kύπελλο Mεσσηνίας καθώς και το Kύπελλο Eλλάδας το οποίο αποτελεί στόχο για την Εράνη θέλοντας να κάνει αξιοπρόσεκτη πορεία, όσο βέβαια της το επιτρέψουν και οι κληρώσεις που θα έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα