Πέμπτη 31 Ιουλίου 2025

Άδωνις Γεωργιάδης: Ανεπιθύμητος ο υπουργός Υγείας στα νοσοκομεία – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στη Λαμία

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραμένει ανεπιθύμητος στα νοσοκομεία όλης της χώρας, με τη Λαμία να προστίθεται στις περιοχές όπου διοργανώθηκε κινητοποίηση κατά τη διάρκεια επίσκεψής του.
Ο υπουργός Υγείας βρέθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας για τα εγκαίνια του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.
Όπως αναφέρει το lamianow.gr, δεκάδες εργαζόμενοι του νοσοκομείου, μέλη του Σωματείου Εργαζομένων, του Εργατικού Κέντρου Λαμίας, της ΕΛΜΕ και άλλων φορέων, συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση τόσο στο τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα όσο και γενικότερα στον τομέα της Δημόσιας Υγείας.
Δείτε βίντεο από τη στιγμή που ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτανε στο Νοσοκομείο Λαμίας:

 




Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενάντια στους διαδηλωτές
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απαγόρευσαν στους συγκεντρωμένους να βρεθούν στον χώρο των εγκαινίων για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στο ΕΣΥ, κάτι που προκάλεσε μεγάλη ένταση.



Τελικά, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζόμενων στο νοσοκομείο.
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ελλείψεις σε προσωπικό, εξοπλισμό και τη γενικότερη υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στα δημόσια νοσοκομεία.
«Η κυβέρνηση βλάπτει σοβαρά την Υγεία – Δωρεάν Υγεία για όλο τον λαό» έγραφε το πανό που είχαν κρεμάσει οι εργαζόμενοι έξω από το νοσοκομείο.


lamianow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα