Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Σειρά συναντήσεων έχει μέσα στο Σαββατοκύριακο ο υποψ. Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, συνεχίζοντας τις περιοδείες του στο Νομό Μεσσηνίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα Σάββατο 4/9/10 το πρωί επισκέφθηκε τον Δήμο Ανδανίας και περιόδευσε στην αγορά του Διαβολιτσίου. Είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους παραγωγούς για θέματα που αφορούν τον κλάδο τους και με κατοίκους της περιοχής. Στη συνέχεια συναντήθηκε με Αυτοδιοικητικά στελέχη του Δήμου και με τα μέλη του Δ.Σ της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης συζήτησε μαζί τους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αντάλλαξε απόψεις και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής.

Στα πλαίσια των επαφών του ο κ. Παναγιωτόπουλος, σήμερα το απόγευμα θα επισκεφτεί το Δήμο Οιχαλίας και το Δήμο Μελιγαλά και θα έχει αντίστοιχες συναντήσεις. Αύριο Κυριακή 5/9/10 το πρωί θα παραστεί στην εορτοπανήγυρη στα Πηγάδια και το απόγευμα θα επισκεφτεί το Δήμο Ανδρούσας.

Χθες Παρασκευή 3/9/2010, επισκέφτηκε το Δήμο Μεσσήνης και είχε συνάντηση με τα μέλη της ΔΗΜ Τ.Ο.

3 σχόλια:

  1. Πολύ προβολή του κου Παναγιωτόπουλου πέφτει!
    Τι έγινε παιδια; άλλοι δεν υπάρχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναγιωτόπουλος = Δράκος
    Αποτυχημένοι φαφλατάδες με ελάχιστο έργο να παρουσιάσουν.
    Πέτρος Τατούλης και πάλι Πέτρος Τατούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑΤΟΥΛΗΣ !!!!!!!!! ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΔΡΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ??ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ????????? ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα