Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Tρεις οι προφυλακιστέοι για το μακελειό της Γαστούνης

news247

Τέσσερις νεκροί σε συμπλοκή στη Γαστούνη
Προφυλακίστηκαν οι τρεις από τους επτά συλληφθέντες για το αιματηρό επεισόδια της Γαστούνης. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη συμπλοκή (Vid)
Προφυλακιστέοι οι τρεις από τους επτά συλληφθέντες για το μακελειό στη Γαστούνη, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις αφέθησαν ελεύθεροι.
Οι συλληφθέντες απολογούνταν από τις 9:30 το πρωί του Σαββάτου στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας. Η διαδικασία διήρκεσε αρκετές ώρες, ενώ η Αστυνομία είχε λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας καθώς υπήρχε κίνδυνος αντεκδίκησης από συγγενείς και φίλους των δολοφονημένων Ρομά.
Όλα άρχισαν λίγο πριν τις 7:30 το απόγευμα της Τετάρτης. Μέλη της μιας οικογένειας φέρονται να επιτέθηκαν μετά από λογομαχία στον 50χρονο αθίγγανο από την περιοχή του Λευκοχωρίου, τον οποίο πυροβόλησαν και σκότωσαν με καραμπίνα.
Στη θέα του νεκρού τους πατέρα, οι γιοί του επιτέθηκαν και σκότωσαν εξ΄ επαφής τους δύο άνδρες και την μια γυναίκα από την άλλη οικογένεια. Τα τρία αυτά θύματα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ήταν πατέρας, γιος και κόρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα