Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Συνελήφθη ο εργολάβος για παρακώλυση συγκοινωνίας στα Φιλιατρά

Χωρίς την έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ξεκίνησαν τα έργα της ανάπλασης της βόρειας εισόδου των Φιλιατρών που γίνονται από το Δήμο Τριφυλίας, με αποτέλεσμα την περασμένη Παρασκευή να επέμβει η Αστυνομία και να συλληφθεί ο υπεύθυνος της εργολαβίας για παρακώλυση συγκοινωνίας.
Εναντίον του κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, με εντολή εισαγγελέα όμως αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.
Τα έργα αφορούν επεμβάσεις στο οδόστρωμα και τα πεζοδρόμια από την διασταύρωση λίγο πριν το νέο κτήριο του Λυκείου μέχρι την πλατεία της πόλης, σε έναν οδικό άξονα δηλαδή που όχι μόνο έχει μεγάλο φόρτο κυκλοφορίας αφού αποτελεί τη βασική είσοδο της πόλης, αλλά καθημερινά περνούν από εκεί εκατοντάδες παιδιά για να πάνε στο Γυμνάσιο και το Λύκειο. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια στην κυκλοφορία οχημάτων και πεζών είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες, οι οποίες όμως δεν έγιναν εγκαίρως από την πλευρά του δήμου και έτσι τελευταία στιγμή τρέχουν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.
Χαρακτηριστικό πάντως είναι ότι χθες είχαν σταματήσει οι εργασίες και υπήρχαν οι σχετικές επαφές με τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να βρεθεί λύση.  Κ.Μπ.- eleftheriaonline

1 σχόλιο:

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα