Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Ποιους καίνε οι κοριοί της ΕΛ.ΑΣ για τη φωτιά στο σπίτι του Φλαμπουραρη

Έψαχναν τους μπαχαλάκηδες-εμπρηστές της οικίας του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη τον Ιανουάριο του 2016 αλλά συνέλαβαν βαποράκια και καλλιεργητές υδροπονικής κάναβης.
Ερευνωντας την υπόθεση της επίθεσης στο σπίτι του υπουργού οι κοριοί της ΕΛ.ΑΣ παρακολουθούσαν 50 υπόπτους.
Στο πλαίσιο αυτών των παρακολουθήσεων δεν προέκυψαν στοιχεία που να σχετίζονται με την επίθεση αλλά με εγκληματική ομάδα που διακινούσε χασίς στην περιοχή των Εξαρχείων και του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας ( Ομόνοια, Μοναστηράκι, Θησείο, Αμπελόκηποι, Πλ. Κολιάτσου κλπ).
Οι δυο συλληφθέντες είναι ένας 33χρονος Ελληνας και ένας 29χρονος Νιγηριανός. Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται τέσσερα (4) ακόμη μέλη ως διακινητές ενώ ταυτοποιήθηκαν άλλα σαράντα τρία (43) άτομα ως χρήστες ναρκωτικών ουσιών.
Από τις κατ’ οίκον έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, -552- γραμμάρια κάνναβης, δύο (2) ηλεκτρικές ζυγαριές, το χρηματικό ποσό των -855- ευρώ καθώς και τετράδιο με διάφορες σημειώσεις.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.Πηγή: thetoc 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα