Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Εξετάσεις για πιστοποιητικό γνώσεων χρήσης γεωργικών φαρμάκων


Υποβολή Αιτήσεων για συμμετοχή στις εξετάσεις χορήγησης πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων
Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης (Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-Περιφέρειας Κρήτης), θα διενεργήσει εξετάσεις απόκτησης πιστοποιητικού γνώσεων Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων (ΟΧΓΦ).

Για το σκοπό αυτό προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν σχετική αίτηση, στα γραφεία του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-Περιφέρειας Κρήτης, Ηγ. Γαβριήλ 103-105, 2ος όροφος (απέναντι από την Αγροτική Τράπεζα).
To κόστος συμμετοχής στις εξετάσεις, για κάθε ενδιαφερόμενο, αφορά μόνο το ποσό για το προαπαιτούμενο παράβολο, χωρίς καμιά άλλη οικονομική επιβάρυνση.
Η προετοιμασία για τις εξετάσεις αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του συμμετέχοντος.Η ημερομηνία των εξετάσεων θα ανακοινωθεί το συντομότερο από το εξεταστικό κέντρο, μόλις συμπληρωθεί ο αναγκαίος αριθμός ενδιαφερομένων.
Πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις, την αίτηση και την έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου παρέχονται στα γραφεία του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ, στα τηλέφωνα 2831343810 (κα Σωτηροπούλου) ή 28310-40052, 28310-40053, 28310-40054, καθώς και στην ιστοσελίδα www.kekaper.gr
Από CretanMagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα