Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

300 χημειοθεραπείες το μήνα στη νέα μονάδα του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Περί τις 300 χημειοθεραπείες τον μήνα επιδιώκει να καλύψει η νέα Μονάδα Χημειοθεραπείας που λειτουργεί από χθες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, τον απαιτούμενο εξοπλισμό της οποίας δώρισε στο νοσηλευτικό ίδρυμα η οικογένεια του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου.
Αυτό γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, προσθέτοντας ότι η μονάδα εκτείνεται σε δύο θαλάμους νοσηλείας στους οποίους έχουν αναπτυχθεί 6 πολυθρόνες και 5 κρεβάτια.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, η λειτουργία της συγκεκριμένης μονάδας έρχεται να καλύψει μια σημαντική ανάγκη για τους ασθενείς του νομού μας, οι οποίοι μέχρι τώρα ήταν υποχρεωμένοι να μετακινούνται σε νοσοκομεία της Αθήνας και της Πάτρας προκειμένου να υποβληθούν σε χημειοθεραπεία.
Ικανοποιημένος για την εξέλιξη αυτή δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος, ο οποίος -μεταξύ άλλων- εξέφρασε ευχαριστίες στον Αχιλλέα

Κωνσταντακόπουλο “για την ευγενική του δωρεά. Είναι η πολλοστή φορά που βρίσκεται δίπλα μας και συμπαραστέκεται σε αυτή τη μεγάλη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται στο νοσοκομείο μας τα τελευταία χρόνια”. Επιπλέον, ο Γ. Μπέζος απηύθυνε συγχαρητήρια για τη συμβολή τους, στους γιατρούς της μονάδας Γιάννη Αδαμόπουλο, Σταύρο Περουκίδη και Μαρία Δαλέκου, όπως επίσης και στην προϊσταμένη του Τμήματος Εφη Καμπουγέρη. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα