Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Αρχή αγροτικών κινητοποιήσεων και στη Μεσσηνία

Κάλεσμα στους μικρομεσαίους αγρότες αλλά και στους εργαζόμενους και επαγγελματοβιοτέχνες να στηρίξουν τις αγροτικές κινητοποιήσεις απευθύνει ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης, που διοργανώνει για μεθαύριο το απόγευμα, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, συνάντηση των αγροτών για το ξεκίνημα κινητοποιήσεων ενάντια στα παλιά και νέα μέτρα κατά του αγροτικού πληθυσμού.
Το ραντεβού έχει προσδιοριστεί για τις έξι το απόγευμα και το πλαίσιο που έχει διαμορφώσει ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος ταυτίζεται με το πλαίσιο της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.
Ειδικότερα, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης σημειώνει, μεταξύ άλλων, σε σχετική του ανακοίνωση: «Αγρότη, Αγρότισσα, Λαέ του Δήμου Μεσσήνης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, ζεσταίνουμε

τις μηχανές, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, βγαίνουμε για άλλη μια φορά στο δρόμο. Μέσα από το Σύλλογό μας, οργανωμένα και συντεταγμένα, όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, μπαίνουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις. Όλοι και όλες δίνουμε την μάχη! Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την ενημέρωση και την αγωνιστική ενεργοποίηση των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, με στόχο τη μαζική και δυναμική συμμετοχή τους στα μπλόκα.
Την Πέμπτη 25 Γενάρη, στις 6.00 το απόγευμα, στο σταθμό της Μεσσήνης κάνουμε την αρχή του αγώνα μας.
Και αυτή η μάχη στρέφεται ενάντια στα παλιά και νέα μέτρα που εφαρμόζονται στα πλαίσια της ΚΑΠ της Ε.Ε., των μνημονίων και, γενικότερα, των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων, οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους στο ξεκλήρισμα, τη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Απέναντι στα μπλόκα που θα στήσουμε θα βρίσκονται και αυτή τη φορά η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα που στηρίζουν την ΚΑΠ, ψηφίζουν και υλοποιούν τα μνημόνια. Οι μεγαλέμποροι, οι μονοπωλιακοί όμιλοι και οι τραπεζίτες που εκμεταλλεύονται τον κόπο μας εξασφαλίζοντας τεράστια κέρδη. Οι μεγαλοαγρότες - επιχειρηματίες που καιροφυλακτούν ν' αρπάξουν τη γη και το βιός μας». tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα