Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Σπάρτη: Ο 38χρονος αυτόχειρας τηλεφώνησε στον αδερφό του πριν να αυτοπυροβοληθει στον τάφο του φίλου του



Τραγική ειρωνεία: Ο φίλος του είχε επίσης αυτοκτονήσει πρίν από περίπου πέντε χρόνια
Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η κοινωνία της Σπάρτης από την αυτοκτονία του 38χρονου ταξιτζή, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης αυτοκτόνησε πάνω στον τάφο του καλύτερου του φίλου που είχε επίσης αυτοκτονήσει πριν από πέντε χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ταξιτζής ενημέρωσε για την πρόθεσή του τηλεφωνικά τον αδερφό του στον οποίο φέρεται να είπε «πάω να αυτοκτονήσω μην με ψάξει κανείς»
Ο 38χρονος αυτόχειρας το πρωί της Πέμπτης ήταν στη δουλειά του χωρίς κανείς στην πιάτσα των ταξί όπου εργαζόταν να υποψιαστεί το παραμικρό. Εκεί, μάλιστα, συζητούσε με τους συναδέλφους του την αυτοκτονία ενός 55χρονου κρεοπώλη στην Σπάρτη για οικονομικούς λόγους.

Γύρω στις δύο το μεσημέρι, ο 38χρονος ταξιτζής, ο οποίος είχε παντρευτεί μόλις πριν από ένα χρόνο, πήρε την απόφαση του και δεν την άλλαξε ούτε στην διαδρομή που ακολούθησε μέχρι το σημείο που αυτοκτόνησε στο νεκροταφείο των Ανωγείων.
Όταν ο αδερφός του άκουσε τι του είπε ο 38χρονος, κάλεσε αμέσως στην αστυνομία και ξεκίνησε να πάει να τον βρει στην Σπάρτη.
Πέρασαν περίπου δύο ώρες μέχρι ο μεγάλος αδερφός του 38χρονου να τον εντοπίσει με τη βοήθεια αστυνομικών.
Ήταν, όμως, πλέον αργά καθώς ο αυτόχειρας βρέθηκε νεκρός πάνω από το μνήμα του παιδικού του φίλου, ο οποίος πριν από περίπου πέντε χρόνια είχε αυτοκτονήσει δένοντας στο λαιμό του ένα σκοινί.
Κανείς στην τοπική κοινωνία της Σπάρτης δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πώς ο 38χρονος προέβη στο απονενοημένο διάβημα καθώς ποτέ δεν έδειξε πως αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα μόλις πριν από περίπου ένα χρόνο είχε παντρευτεί την αγαπημένη του σύζυγο, η οποία είναι λογίστρια.
Χρήστος Χατζησπύρου
πηγή:protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα