Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Έρευνα για ύποπτη διάρρηξη στο Κ.Τ.Ε.Ο. Κέρκυρας

Μάνος Τσαγκαράκης
Η υπόθεση δεν αποκλείεται να έχει σχέση με τις έρευνες για το κύκλωμα που εξέδιδε διπλώματα με μπόλικο… «λάδι» επί 17 ολόκληρα χρόνια
Κάτω από απόλυτη μυστικότητα διεξάγεται προανάκριση των αρχών της Κέρκυρας για μια διάρρηξη που έγινε πριν από 20 ημέρες στα γραφεία του δημόσιου Κ.Τ.Ε.Ο. και δεν αποκλείεται να έχει σχέση με τις έρευνες για το κύκλωμα που εξέδιδε διπλώματα με μπόλικο… «λάδι» επί 17 ολόκληρα χρόνια!
Η διάρρηξη στα γραφεία, που βρίσκονται στον Άγιο Ιωάννη, κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έχει διαρρεύσει αν οι δράστες παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο και αν έχουν
κλαπεί έγγραφα που σχετίζονται με το σκάνδαλο που ερευνούν παράλληλα η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Υπενθυμίζεται ότι, από το πρωί της περασμένης Πέμπτης, οι υπάλληλοι έχουν παραδώσει τα κλειδιά των γραφείων της υπηρεσίας όπου γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος. Η λεία του κυκλώματος υπολογίζεται ότι ξεπερνούσε τα 200.000 ευρώ, καθώς η μίζα για κάθε δίπλωμα για Ι.Χ. αυτοκίνητο έφτανε τα 100 ευρώ και για τα επαγγελματικά διπλώματα κυμαινόταν μεταξύ 300 και 700 ευρώ! Από τις 20 σχολές οδήγησης που υπάρχουν στην Κέρκυρα, μόνο τέσσερις ή πέντε δεν συμμετείχαν στο κύκλωμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα