Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Ηράκλειο: Προσποιήθηκε άλλον και το έσκασε από το Αστυνομικό Μέγαρο!


Λόγω της καταπληκτικής του ομοιότητας με συγκρατούμενο του κατάφερε να φύγει σαν...κύριος από το Αστυνομικό Μεγαρο!
Ολα έγιναν πριν από λίγα 24ωρα. Ο εν λόγω άνδρας, πακιστανικής καταγωγής, είχε συλληφθεί για την υπόθεση βιασμού μιας κοπέλας, όπως είχε γράψει το ekriti.gr. 
Συμφωνα με πληροφορίες ο Πακιστανός, ενώ βρισκόταν μέσα στα κρατητήρια, άκουσε τους αστυνομικούς να φωνάζουν έναν άλλο, συμπατριώτη του.  Αντί όμως να απαντήσει ο συμπατριώτης του (που μάλλον δεν άκουσε το όνομα του), απάντησε ο  Πακιστανός που κατηγορείτο για την υπόθεση του βιασμου.
Πέρασε από τον έλεγχο και λίγα λεπτά αργότερα, είχε περάσει το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου! Οταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν το λάθος ήταν ήδη αργά, καθως ο Πακιστανός είχε ηδη εξαφανιστεί. Ξεκίνησαν λοιπόν έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. και τελικά, έπειτα από επικοινωνία τους με το περιβάλλον του αποδράσαντα, πείστηκε να επιστρέψει στο Αστυνομικό Μεγαρο.
Ο Πακιστανός παραδόθηκε το βράδυ της ίδιας μέρας, εχοντας αντιληφθεί πως το αδίκημα που είχε διαπράξει ηταν ιδιαίτερα βαρύ. Τελικά, ο ίδιος αφέθηκε την επομένη ελεύθερος, μιας και διαπιστώθηκε πως για την υπόθεση βιασμού ήταν αθώος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα μετά το λάθος που έγινε λόγω της καταπληκτικής ομοιότητας του Πακιστανού με άλλον συγκρατούμενο του και έτσι είχαμε άμεσα αποτελέσματα με την αίσια έκβαση της υπόθεσης.
Ανδρέας Κριτσωτάκης πηγή:ekriti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα