Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΙΧ καρφώθηκε σε στάση λεωφορείου - Ενας νεκρός, τρεις τραυματίες

Στις 8.20 το πρωί, σε ώρα αιχμής, ένα ΙΧ για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους καρφώθηκε σε στάση λεωφορείου. Ενας νεκρός, 3 τραυματίες
Τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί στην Μεταμόρφωση. Ένας άνδρας, 50 ετών, έχασε την ζωή του και τρία άτομα τραυματίστηκαν (ένα ανήλικο κορίτσι, ο 40χρονος πατέρας του που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, καθώς και ένας 80χρονος), όταν αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα σε στάση λεωφορείου, στις 08:20, στην οδό Παπανδρέου, στη Μεταμόρφωση.
Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος, ο οποίος είναι βαριά τραυματισμένος και στο

οποίο επέβαινε η ανήλικη κόρη του, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με ταχύτητα πάνω στη στάση λεωφορείου, σκοτώνοντας τον 50χρονο και τραυματίζοντας τον 80χρονο, που περίμεναν στη στάση.
Το παιδί έχει διακομιστεί στο Παίδων.
Πηγές της Τροχαίας διαψεύδουν πληροφορίες για την εμπλοκή δεύτερου οχήματος. «Έως αυτή την ώρα δεν έχουμε διαπιστώσει να προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το πρωί στη Μεταμόρφωση», τονίζουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.
«Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε», αναφέρουν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ οι ίδιες πηγές.
Όσον αφορά τον 40χρονο οδηγό του αυτοκινήτου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ, ενώ η 9χρονη κόρη του που επέβαινε επίσης στο Ι.Χ, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού». Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία το κοριτσάκι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Νέας Ιωνίας.






















Φωτο TOC, Skai, INTIMEnews,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα