Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Γονείς έκαναν μήνυση στον γιο τους επειδή δεν φεύγει από το σπίτι!

Οι γονείς ενός 30χρονου κατέφυγαν σε δραστικά μέτρα προσπαθώντας να αναγκάσουν τον γιο τους να εγκαταλείψει την «οικογενειακή φωλιά»: του έκαναν μήνυση!
Αν οι γονείς στην Ελλάδα άρχιζαν να κάνουν κάτι ανάλογο, τότε θα έπεφτε... ατελείωτη δουλειά στα δικαστήρια. Αν στη χώρα μας όμως θεωρείται «φυσιολογικό» να ζουν ακόμη οι 30άρηδες στο πατρικό τους, στις ΗΠΑ η λογική διαφέρει.
Οι γονείς ενός 30χρονου κατέφυγαν σε δραστικά μέτρα προσπαθώντας να αναγκάσουν τον γιο τους να εγκαταλείψει την «οικογενειακή φωλιά». Του έκαναν μήνυση.
Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι ο Μάικλ Ροτόντο δεν πληρώνει ενοίκιο στο πατρικό του, δεν βοηθά με τις δουλειές του σπιτιού, ενώ δεν έχει δεχθεί τα χρήματα που του

πρόσφεραν οι γονείς του, προκειμένου να ανοίξει το δικό του σπίτι.
Το πείσμα βέβαια είναι οικογενειακό, αφού όσο επίμονος είναι αυτός, άλλο τόσο είναι και οι γονείς του, που του έχουν επιδώσει 5 ειδοποιήσεις έξωσης! Αυτός βέβαια, αρνείται να φύγει από το σπίτι.
Τελικά, η Κριστίνα και ο Μαρκ Ροτόντο έκαναν μήνυση στο παιδί τους στις 7 Μαΐου, έπειτα από ανεπιτυχείς προσπάθειες μηνών να τον πείσουν να φύγει από το σπίτι τους. Κατέφυγαν σε αυτή την κίνηση, επειδή δεν ήξερα πλέον τι άλλο να κάνουν, εξήγησε ο δικηγόρος τους, Αντονι Αντοράντε.
«Αποφασίσαμε ότι πρέπει να φύγεις από αυτό το σπίτι αμέσως», ανέφερε η πρώτη επιστολή που του έδωσαν, στις 2 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Οταν ο 30χρονος την αγνόησε, οι γονείς του συνέταξαν μία κανονική ειδοποίηση έξωσης, με τη βοήθεια του δικηγόρου τους. «Με αυτή, σου κάνουμε έξωση. Θα ακολουθήσει νομική διαδικασία αν δεν φύγεις έως τις 15 Μαρτίου 2018», ανέφερε αυτή, με ημερομηνία 13 Φεβρουαρίου.
Οταν δεν έπιασε ούτε αυτό, οι γονείς πρόσφεραν στον γιο τους 1.100 δολάρια για να φύγει. «Υπάρχουν δουλειές ακόμη και για εκείνους με ανεπαρκή προϋπηρεσία, όπως εσύ. Βρες μια δουλειά, πρέπει να δουλέψεις!», του είπαν. Εως τις 30 Μαρτίου κατάλαβαν ότι ο γιος τους δεν είχε καμία πρόθεση να τα μαζέψει, οπότε αναγκάστηκαν να προσφύγουν στην δικαιοσύνη. φωτό reuters - thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα