Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Ιστορία ελληνικής τρέλας: Δρόμος στη Γλυφάδα ασφαλτοστρώθηκε μισός λόγω... διαμάχης με το Ελληνικό!


Ο δήμαρχος ελληνικού σταμάτησε τις εργασίες καθώς δεν είχε ενημερωθεί, ούτε ο δήμος του, ούτε οι τεχνικές υπηρεσίες - Δεσμεύτηκε για ολοκλήρωση των εργασιών το προσεχές διάστημα
Μία ιστορία απίστευτης τρέλας εκτυλίσσεται στα σύνορα των δήμων Ελληνικού και Γλυφάδας με αφορμή έναν δρόμο, ο οποίος... έχει ασφαλτοστρωθεί μόνο στο ένα κομμάτι του.
Η διαμάχη ξεκίνησε, όταν ο δήμος Γλυφάδας θέλησε να αποκαταστήσει το οδόστρωμα στην οδό Γούναρη, καθώς το άλλο σημείο ανήκει στο δήμο Ελληνικού και συνεπώς η συντήρησή του θεωρείται αρμοδιότητα του εν λόγω δήμου.
Ο δήμαρχος ελληνικού σταμάτησε τις εργασίες καθώς δεν είχε ενημερωθεί, ούτε ο δήμος του, ούτε οι τεχνικές υπηρεσίες.

Όπως δήλωσε στον σκάι ο ο κ.Γιάννης Κωνσταντάτος, όλα θα γίνονταν με μία απλή συνεννόηση, αν επέτρεπε ο δήμαρχος της Γλυφάδας να σταλεί ο φάκελος στην υπηρεσία. Εάν σε περίπτωση που γίνει ένα ατύχημα, συνυπεύθυνος δεν θα είναι ούτε ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης, ούτε η τεχνική υπηρεσία, που εν αγνοία μας πήγε να εκτελεστεί αυτό το έργο.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Γλυφάδας προθυμοποιήθηκε να καλύψει τα έξοδα και του όμορρου δήμου, κάτι που ωστόσο δεν έγινε δεκτό. Πάντως, ο δήμαρχος Ελληνικού δεσμεύθηκε ότι το προσεχές διάστημα θα ασφαλτοστρωθεί το κομμάτι του δρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα