Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Ανδραβίδα: Ζευγάρι έκλεψε πέντε φορές το ίδιο μαγαζί


Η 55χρονη έγινε αντιληπτή και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, μαζί με τον συνομήλικο σύζυγό της
Οι πιο τακτικοί πελάτες σε μια υπεραγορά τροφίμων στην Ανδραβίδα ήταν ένα ζευγάρι αλλοδαπών, με την διαφορά πως ενώ έφευγαν φορτωμένοι με ψώνια δεν τα... πλήρωναν! Μάλιστα, μέσα στις τελευταίες δυο εβδομάδες, είχαν ξαφρίσει διάφορα προϊόντα συνολικά πέντε φορές!
Η πέμπτη, όμως, ήταν και η τελευταία για την 55χρονη γυναίκα που έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους και συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ανδραβίδας- Κυλλήνης, ενώ είχε αρπάξει από το κατάστημα προϊόντα αξίας 150 ευρώ με τη μέθοδο της απασχόλησης!
Από την προανάκριση που ακολούθησε – και συνεχίζεται, για το ενδεχόμενο να έχουν «χτυπήσει» και άλλα μαγαζιά- προέκυψε ότι η δράστιδα μαζί με τον 55χρονο σύζυγό της είχαν διαπράξει άλλες τέσσερις κλοπές στο ίδιο κατάστημα.
*** Για να ψωνίσουν μπήκαν σε ένα κατάστημα στην Κατερίνη δυο Ελληνίδες ηλικίας 45 και 71 χρόνων, αλλά μόλις βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία «βούτηξαν» την τσάντα μιας 71χρονης πελάτισσας που είχε μέσα 600 ευρώ! Η κλοπή έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης και οι δράστιδες συνελήφθησαν το ίδιο απόγευμα από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Στην κατοχή της 45χρονης βρέθηκε μέρος των χρημάτων που αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη, ενώ οι δυο «μακρυχέρες» παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
Μάνος Τσαγκαράκης 
πηγή:protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα