Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Αγνοούμενη 14χρονη βρέθηκε στο σπίτι ληστή

Απροσδόκητη τροπή πήρε η σύλληψη του 20χρονου Έλληνα που είχε ληστέψει την περασμένη Πέμπτη ένα ενεχυροδανειστήριο στη Λάρισα ακινητοποιώντας τον υπάλληλο με την απειλή μαχαιριού.
Κατά την έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκε μία 14χρονη Γερμανίδα για την οποία είχε εκδοθεί διεθνής αναγγελία αναζήτησης καθώς οι γονείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της!
Η ανήλικη, που είναι τουρκικής καταγωγής, εντοπίστηκε κατά την διάρκεια της έρευνας των ανδρών της Ασφάλειας στο σπίτι του νεαρού στον Αμπελώνα Λάρισας, μετά την ταυτοποίησή του ως δράστη της ληστείας που είχε λεία 2.115 ευρώ και το… βιβλίο καταχωρήσεων του ενεχυροδανειστηρίου.
Στο αστυνομικό μέγαρο κλήθηκε διερμηνέας, στον οποίο η 14χρονη είπε ότι είχε γνωρίσει

τον 20χρονο στη Γερμανία όπου διαμένει και αυτός και ότι τον ακολούθησε με τη θέλησή της στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο.
Όμως, από τα στοιχεία της προέκυψε ότι η οικογένειά της την αναζητούσε μέσω των διεθνών αρχών τις οποίες είχε ενημερώσει η τοπική Αστυνομία ζητώντας τον εντοπισμό της.
Η Εισαγγελία Λάρισας επικοινώνησε με τις γερμανικές αρχές και, σύμφωνα με το thessaliatv.gr, ο πατέρας της να αναμένεται άμεσα στη Λάρισα για να την παραλάβει.
Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί, είναι πώς κατάφερε ο 20χρονος να ταξιδέψει από τη Γερμανία στην Ελλάδα μέσω Ιταλίας συνοδεύοντας μια ανήλικη χωρίς κηδεμόνα. Πάντως, ο νεαρός ομολόγησε ότι λήστεψε το ενεχυροδανειστήριο επειδή δεν είχε χρήματα για να καλύψουν τις ανάγκες και των δυο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα