Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Λαμπρός εορτασμός των Θεοφανείων στην έδρα του δήμου Τριφυλίας, Κυπαρισσία!

Με λαμπρότητα, επισημότητα, ηλιοφάνεια και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου στις θρησκευτικές τελετές γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στην Κυπαρισσία!
Η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην πανηγυρίστρα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου.
Στη συνέχεια ξεκίνησε Λιτανεία, συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Κυπαρισσίας, με κατάληξη το Λιμάνι της Κυπαρισσίας (στου Μαρτσέλου) όπου και έγινε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού την οποία παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου!
Την εορταστική ατμόσφαιρα λάμπρυναν με την παρουσία τους νεαροί κολυμβητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας (Ν.Ο.ΚΥ.) που βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Λιμνιού για το Σταυρό, με το Δημήτρη Αρνόκουρο να τον πιάνει!
Τιμές απέδωσε η Δημοτική Φιλαρμονική Κυπαρισσίας.
Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν ο δήμαρχος Τριφυλίας, το στέλεχος της ΝΔ, Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι από τις Δημοτικές Ενότητες Κυπαρισσίας, Αυλώνος, Αετού και Τριπύλης, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και του Λ.Σ.
Του Ηλία Γιαννόπουλου
Video: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα