Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Φιλιατρά: Αντίδραση Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας και Εμπορικού για την ΕΤΕ

Η αντίδραση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών και του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης για την υποβάθμιση λειτουργίας της ΕΤΕ στα Φιλιατρά εκφράστηκε χθες το μεσημέρι σε έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου της Δ.Κ. Φιλιατρών.
Παράλληλα, καυτηριάστηκε η απουσία από την έκτακτη συνεδρίαση του τοπικού αντιδημάρχου Φιλιατρών και του δημάρχου Τριφυλίας και έγιναν συνειρμοί με το θέμα του «λουκέτου» στο Α.Τ. Φιλιατρών.
Από όλους τους συμμετέχοντες τονίστηκε η σφοδρή αντίθεση στην υποβάθμιση λειτουργίας της ΕΤΕ Φιλιατρών, όπου πλέον το Γραφείο Συναλλαγών θα λειτουργεί μόνο δύο φορές την εβδομάδα και διατυπώθηκε ο φόβος για επερχόμενο «λουκέτο».Ο πρόεδρος της Δ.Κ. Φιλιατρών, Χαράλαμπος Καναλουπίτης, ανέγνωσε ένα σχέδιο ψηφίσματος με το οποίο όλοι οι παριστάμενοι συμφώνησαν. Το ψήφισμα θα καθαρογραφτεί και θα αποσταλεί στη διοίκηση της ΕΤΕ. Αιχμές για την απουσία του τοπικού αντιδημάρχου, Βασίλη Παπαθεοδοσίου, αλλά και του δημάρχου Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα, από την έκτακτη συνεδρίαση για την ΕΤΕ άφησε η σύμβουλος της Δ.Κ. Φιλιατρών, Ρούλα Μαρκούλια.
Από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών ο Νίκος Παναγιωτόπουλος είπε ότι θα επιδιώξει συνάντηση με τον περιφερειακό διευθυντή της ΕΤΕ για να του ζητήσουν τους λόγους της υποβάθμισης και προτάθηκε την επόμενη εβδομάδα να συγκληθεί ανοιχτή σύσκεψη στα Φιλιατρά παρουσία δημάρχου, τοπικού αντιδημάρχου, δημοτικών και τοπικών συμβούλων, βουλευτών νομού και εκπροσώπων συλλογικών φορέων για να προγραμματιστούν κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα